Nyt voit päästä mielitiettysi kanssa nauttimaan Atomirotan letkeästä livemeiningistä, kunhan vain tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Metropoli.net arpoo kahden hengen lippu- ja hotellipaketin Vantaan Tikkurilaan. Voittopakettiin sisältyvät liput Atomirotan keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Atomirotta on bändi, joka yhdistelee ainutlaatuisella tavallaan rappia, bluesia, funkia, jazzia ja punkia. Yhtyeen muodostavat Notkea Rotta -yhtyeestä tutut Rotta, Rane Raitsikka ja J. Pajulaakso.

Yhtyeen ensimmäinen musiikkivideo tehtiin Radio Helsingin vuoden 2014 kesähitiksi valitsemasta kappaleesta ”Aurinkoon”. Videota on katsottu YouTubessa huikeat 3,6 miljoonaa kertaa.

Virittäydy tunnelmaan tsekkaamalla alta musiikkivideot kappaleista ”Aurinkoon”, ”Nenä vie”, ”Älä huoli tyttö” ja ”Hima taas”.

Kilpailun arvonta on tiistaina 11.12. ja keikalla perjantaina 14.12. Atomirotta. Hotelliyöpyminen 14.12.-15.12.2018.

Voit voittaa paketin itsellesi ja valitullesi, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja liityt ryhmäämme Viihdekanava. Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!