Tässä ovat Spotifyn kuunnelluimmat äiti-artistit

Suosittu musiikkipalvelu Spotify on julkaissut eilisen äitienpäivän kunniaksi listan Spotifyssa eniten kuunteluaikaa saaneista äideistä.
Spotifyn mukaan ”Flawless” -kappaleen laulaja ja pienen Blue Ivy -tytön äiti Beyoncé, on tänä äitienpäivänä maailman soitetuin äiti-artisti. Spotifyn viimeisen 12 kuukauden kuunteluhistoria osoittaa, että ”Queen Bey” ottaa ansaitusti tämän paikkansa maailmanlaajuisesti.
Beyonce_web (SonyBMG)
”Hips Don’t Lie” -hitin esittäjä ja vastasyntyneen Sashan äiti Shakira ylsi kakkossijaan, ja voimakasääninen Angelo-pojan äiti Adele saavutti kolmannen sijan. Pop-folk-R&B -monilahjakkuus P!nk, joka on myös Willow Sagen äiti, sijoittuu neljänneksi ja ”Piece of Me”hitistään tunnettu Britney Spears , Jaydenin ja Seanin äiti, ylsi viimeisenä kärkiviisikkoon.
– Beyoncé on rakastettu Spotifyssa faniensa keskuudessa, ja hän saavutti jo toista vuotta putkeen kuunnelluimman äidin tittelin. Artisti kantaa harteillaan myös naiskuuntelijoiden kuunnelluimman artistin titteliä. Onneksi olkoon Queen Bey!, kertoo Angela Watts, VP, Global Communications at Spotify.
Suomen kuunnelluin äiti-artisti on Kaija Koo, jonka poika Olli on myös muusikko.
Spotifyn lista kuunnelluimmista suomalaisista äideistä:
1. Kaija Koo
2. Suvi Teräsniska
3. PMMP
4. Paula Vesala
5. Nightwish
Spotifyn kuunnelluimmat äidit, koko maailma:
1. Beyoncé
2. Shakira
3. Adele
4. P!nk
5. Britney Spears
6. Mariah Carey
7. Kelly Clarkson
8. Madonna
9. Alicia Keys
10. Jennifer Lopez
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.