Huippusuositusta Diili-ohjelmasta tunnetuksi tullut yrittäjä Toni Lähde paljastaa yllättävän seikan menneisyydestään: mies on tehnyt musiikkia yhdessä maailmankuulun suomalaisartistin Ville Virtasen eli Daruden kanssa.

Kaksikon välinen yhteistyö syntyi kouluaikoina, kun Lähteen isosisko tutustutti veljensä luokkakaveriinsa Virtaseen. Lähde oli tuolloin jo jonkin aikaa kirjoittanut pöytälaatikkoon omia räppiriimejään, ja nyt hän pääsi vihdoin hyödyntämään niitä yhdessä uuden, musikaalisen ystävänsä kanssa.

– Kun siskoni pisti meidät yhteen, olimme Villen kanssa vuosien ajan kuin paita ja peppu. Hengasimme nuoruudessamme joka päivä ja teimme musiikkia yhdessä, Lähde kertoo iloisena Metropolille.

– Lopulta päädyimme myös kiertämään yhdessä keikkapaikkoja. Elämäni toinen kerta, kun nousin lavalle, oli yleisössämme noin 5000 ihmistä. Melko hullua! Tämä oli aikaa kun Sandstorm-kappale räjähti.

Kovin moni suomalainen ei tiedä, että Lähde on ollut myös itse mukana tekemässä legendaarista Sandstormia.

– Kappaleesta löytyy versio, jossa on mukana minun sanoitukseni. Jostain syystä ne jäivät kuitenkin pois lopullisesta versiosta eli minulla kävi vain huono tuuri, Lähde toteaa nauraen.

– Välillä olen miettinyt, pitäisikö riimini sisältävä kappale oikeasti julkaista, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde muistaa vielä tänäkin päivänä Virtasen nuoruudenaikaisen pienen kerrostaloyksiön, jossa musiikista innostuneet miehet työstivät musiikkiaan. Monta asiaa on muuttunut tuosta hetkestä, mutta Virtanen on Lähteen mukaan edelleen yhtä nöyrä ja hyväsydäminen ihminen kuin reilu parikymmentä vuotta sitten.

– Ville on uskomaton tyyppi. Hän on saanut aikaan valtavan menestyksen ja kiertänyt ympäri maailmaa ja kaikkea. Silti aina kun näemme, hän on edelleen se maailman kiltein jätkä, johon nuorena tutustuin, Lähde kuvailee hymyillen.

Lue myös:

Diili-ohjelmasta tuttu Toni Lähde paljastaa totuuden hänen ja Jaajo Linnonmaan väleistä – riitelevät usein: ”Olemme voimakastahtoisia tyyppejä”

Rakastunut Jenni Alexanrova julkaisi harvinaisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa: ”Sä saat mut nauramaan ja uskomaan ihmeisiin”