Laulaja ja tubettaja Tuure Boeliuksen musiikkivideon kuvausmatka koki takaiskun, kun Tuure sai juuri ennen lentoa tekstiviestin positiivisesta koronatestistä.

Eilen julkaisemassaan Instagram-päivityksessä Tuure kertoi, että oli jo lentokentän ravintolassa odottamassa lennolle pääsyä, kun sai tiedon koronatartunnasta. Laulaja julkaisi kaksi kuvaa, jossa ensimmäinen on kuva lentokoneesta pilvien päältä ja toinen viesti positiivisesta koronatestistä.

– Odotukset vs todellisuus. Mun piti lähtee kuvaa Tunteeton -musavideoo New Yorkiin Adin kaa mut kaikki ei sit kuitenkaa menny suunnitelmien mukaan. Just ennen lähtöö sain yllättäen positiivisen koronatestin tuloksen samaan aikaan, ku join shampanjaa lentokentän ravintolassa. Koko reissu peruuntu mun osalta, Tuure kirjoittaa.

Tuure kertoo vielä lopuksi, että kuvaukset saatiin kuitenkin pakettiin New Yorkissa ilman häntä ja Boelius osallistui videoon Helsingistä käsin.

Tuure Boelius tunnetaan tubettajana ja laulajana. Hänen Youtube -kanavallaan on 143 tuhatta tilaajaa ja hänen videoitaan on katsottu yli 41 miljoonaa kertaa. Boelius on ollut mukana myös ”Iholla” -sarjassa.

Lue myös:

Tuure Boeliuksen omaisuus härskin ilkivallan kohteena – yli 56 000 euron luksusauto koki kovia: ”Mä en vi**u tajua!”

Tuure Boelius solmi levytyssopimuksen Sonyn kanssa: ”Uutta musiikkia on jo syntynyt”