Suosittu artisti Tuure Boelius julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ottaa kantaa kesäkuussa vietettävään Pride-juhlaan.

Helsinki Pride on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, joka huipentuu suureen festivaaliin 3. päivä heinäkuuta. Tuure Boelius on yksi tapahtumassa esiintyvistä artisteista.

Nyt laulaja kertoo suoran mielipiteensä Pride-kuukaudesta, johon myös monet yritykset ovat lähteneet näkyvästi mukaan.

– Nyt on #pridemonth , mut en oo omassa somessa maininnutkaan koko asiasta. Ärsyttää jotenki ihan sikana se miten meidän yhteisölle on annettu yksi kuukausi jolloin on ok rummuttaa omaa ihmisyyttään ja onnellisuutta, Boelius kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Boeliuksen mielestä yksi Pride-kuukausi vuodessa ei ole tarpeeksi, mikäli haluaa aidosti olla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolella.

– Tiedän ja voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, et on paljon tehtävää ihmisoikeuskysymyksien saralla ja siksi yksi kuukausi kahdestatoista ei riitä mihinkään, eikä siihen tarvitse tyytyä, Boelius huomauttaa.

– Mun ja sun elämässä #pride on 365 päivää vuodesta, hän painottaa.

Boelius kertoo olevansa pöyristynyt joidenkin yritysten käyttäytymisestä häntä kohtaan.

– Lukuisat brändit sanovat Tuure Boeliuksen olevan heille ”liikaa” toukokuussa, mut kummasti mun managerin puhelin pirisee kesäkuussa. Vähemmistöjen kustannuksella rahan tekeminen on luotaantyöntävää.

– Pride best, mut vuonna 2021 se on joka ikinen päivä, eikä siitä keskustella, Boelius summaa.

Lue myös:

Tuure Boelius kokee syrjintää musikkibisneksessä seksuaalisuutensa takia – antoi jäätävää palautetta levy-yhtiöpomoille!

Tuure Boelius julkaisi kuuman saunakuvan – fanit innoissaan: ”Onko nämä ne uudet Playboy-otokset?”