Etsimässä rauhaa -albumin vastikään julkaissut laulaja Vesala julkaisi uuden musiikkivideon, jolla esittää kappaleen Kuningas.

Video on toteutettu uudella ja yllättävällä tavalla; Vesalan fanit pääsivät itse osallistumaan sen tekoon. Nainen pyysi Instagram-postauksessaan fanejaan lähettämään hänelle erilaisia pussailuvideoita.

– Sä oot mun Kuningas! Suutele sun ihastusta, rakasta tai pussaa sun parasta kaveria! Tai vaikka kissaa! Kuvaa se hetki ja lähetä video, rakkautesi ikuistetaan Kuningas-videolle, Vesala kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vesala kertoo Iltalehdelle antamassaan haastattelussa hänen graafikkonsa Maria Ahosen saaneen taannoin idean siitä, että artistin faneilta voisi pyytää apua musiikkivideon tekemiseen. Valinta sen suhteen, mille kappaleelle musiikkivideo tehdään oli helppoa, sillä Kuningas-kappale on noussut yhdeksi fanien suosikiksi artistin tuoreelta levyltä.

– Biisi kertoo pohjimmiltaan sellaisesta hetkessä elämisestä. Se kertoo nuoruuden kesäihastuksesta, Vesala kuvaa Iltalehdelle.

Artisti yllättyi suuresti siitä, miten paljon fanit lopulta innostuivat lähettelemään materiaalia.

– Materiaalia jäi vielä ylikin, Vesala kertoo.

– Ehkä se on somen positiivinen puoli, että ihmiset ovat oppineet jakamaan asioita. Luulen, että ihmiset osaavat myös eri tavalla kannustaa toisiaan, hän pohtii.

Vesala herkistyi nähdessään musiikkivideon ensimmäistä kertaa.

– Minua alkoi itkettää se video, kun se oli niin ihana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.