KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti Mikko Pakarinen.
 
Nyt on tarjolla todellista räp-herkkua, kun Rähinä Special nousee lavalle Vantaan Tikkurilassa Brädin, Spektin ja Uniikin voimin! Haluatko mukaan? Sehän onnistuu ja vielä ilmaiseksi, jos voitat kahden hengen lippu- ja hotellipaketin tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!
Brädi, Spekti ja Uniikki muodostavat timanttisen kokoonpanon nimeltään Rähinä Special. Artistit esittävät sekä omia hittibiisejään, kuten mm. “Macho Fantastico”, “Lämpöö”, “Pätkätöis”, että myös yhteistä tuotantoa, johon kuuluvat esimerkiksi huippusuositut singlet ”Rotko” ja ”Pojat On Poikii”. Tämä show ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Rähinä Specialin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta musiikkivideot ”Macho Fantastico”, ”Happee” ja ”Pojat On Poikii”.Edellisen arvonnan voitti Katja Haag, joka menee perjantaina valittunsa kanssa Mäkin keikalle.
Kilpailun arvonta on tiistaina 27.2. ja keikalla perjantaina 23.2. Rähinä Special. Hotelliyöpyminen 2.3.-3.3.2018.
Voit voittaa ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja kilpailuistamme! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!