Voita lippu- ja hotellipaketti kahdelle – keikalla Francine & Melrose!

Kyllä nyt kelpaa – tarjolla on ei yksi vaan kaksi erittäin viihdyttävää bändiä sekä hotelliyö kahdelle! Hotelli- ja lippupaketin voi voittaa vain, jos tykkää Metropolista Facebookissa. Nyt jos koskaan kannattaa osallistua, koska tämän jälkeen viikoittainen arvontamme jää kesätauolle!

Nyt pääset nauttimaan kunnon livemeiningistä kahden bändin tarjoilemana. Sekä Melrose että Francine ovat molemmat tunnettuja vauhdikkaista lavaesiintymisistään ja siitä, että heidän keikoillaan on aivan mahdotonta olla tanssimatta.
Melrose on Vantaalta lähtöisin oleva rock-yhtye, joka perustettiin vuonna 1981. Melrosen musiikissa yhdistyvät rockabilly ja rock’n’roll. Karismaattisen Tokelan johtama rock-trio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa edelleen yhtä hyvin kuin 80-luvulla. Melrose on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Hamlet liikemaailmassa ja Laitakaupungin valot.
Lahtelainen Francine perustettiin vuonna 1987. Nykyisin triona toimivalla bändillä on vahvat juuret rockabillyssä, punkissa ja skassa, mutta nykyisin bändi nimittää musiikkiaan yksinkertaisesti rock’n’rolliksi. Francinen, kuten Melrosenkaan, vauhti ei ole vuosien varrella hyytynyt lainkaan, vaan yhtye lukeutuu edelleen Suomen energisimpiin livebändeihin.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Francinen ja Melrosen keikoille Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Alla molempien bändien musiikkivideoita, joiden parissa on hyvä virittäytyä kunnon livemeininkiin!


Edellisen kilpailun voittajaa viihdyttää ensi keskiviikkona Jysäri Dance Tour 2018 / DJ Ice K.
Kevään viimeisen kilpailun arvonta on tiistaina 8.5. ja keikalla perjantaina 11.5. Francine & Melrose! Hotelliyöpyminen 11.5.-12.5.2018.
Voit voittaa vain tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta, joten nyt kiireen vilkkaa Facebookiin tykkäämään Metropolista ja tästä kilpailusta! Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.