Karismaattinen Reino Nordin on pakko nähdä livenä!

Voit päästä läheisesi kanssa katsomaan ilmaiseksi Reino Nordinin keikkaa Vantaan Tikkurilaan, kunhan tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta! Kaupan päälle pääsette vielä viettämään yönkin hotellissa!

Reino Nordin on tullut tutuksi paitsi muusikkona, myös näyttelijänä. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa Vuonna 85, Hymypoika, Game Over ja Ganes sekä televisiosarjoissa Tie Eedeniin, Hovimäki ja Savuna ilmaan.

Nordinin singlet ovat rikkoneet tasaiseen tahtiin kulta- ja platinarajoja. Viime vuoden helmikuussa hän julkaisi Antaudun-albumin, jonka nimikkosingle ”Antaudun” nousi nopeasti Suomen Spotifyn striimatuimmaksi kappaleeksi, ja komeili radioiden soitetuimpana biisinä viisi viikkoa putkeen.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Reino Nordinin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta Reino Nordinin musiikkivideot ”Antaudun”, ”Puhu vaan” ja ”Kuinka paljon voi rakastaa”.

Kilpailun arvonta on tiistaina 13.11. ja keikalla perjantaina 16.11. Reino Nordin. Hotelliyöpyminen 16.11.-17.11.2018.

Voit voittaa paketin itsellesi ja mielitietyllesi, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja liityt ryhmäämme Viihdekanava. Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!