Tämä nainen keksi nerokkaan keinon päästä eroon talostaan, joka ei mene kaupaksi. Hän nimittäin antaa sen pois ilmaiseksi, mutta saa siitä silti täyden hinnan! Ainakin tämä on suunnitelma.

Kanadassa lähellä Calgarya asuva Alla Wagner sai pahan selkävamman viime kesänä, eikä enää pysty kunnolla liikkumaan upeassa 350-neliöisessä kolmikerroksisessa talossaan.

Wagner yritti myydä taloa, mutta se ei mennyt kaupaksi. Hän laski myyntihintaa, mutta silti ostajia ei löytynyt. Sitten hän sai idean, miten hän pääsisi eroon 1,7 miljoonan Kanadan dollarin (noin 1,1 miljoonaa euroa) arvoisesta talostaan täydellä hinnalla. Hän käynnisti kampanjan nimeltään ”Kirjoita kirje, voita talo”.

Kampanjassa Wagner lahjoittaa talonsa parhaan kirjeen kirjoittaneelle ehdokkaalle. Sähköpostikirjeessä ehdokkaiden tulee kertoa maksimissaan 350 sanalla, miksi muuttaminen tähän järven rantamaisemissa sijaitsevaan unelmataloon muuttaisi hänen elämänsä.

Wagnerin ansaintalogiikka piilee siinä, että jokaisesta kirjeestä täytyy maksaa 25 dollaria (noin 16,5 euroa). Jos Wagner siis saa 68 000 kirjettä, hän antaa talon pois parhaan perustelun kirjoittaneelle ehdokkaalle. Jos tavoite ei täyty, tai jos talo menee kaupaksi ennen sitä, hän lupaa palauttaa kaikkien rahat.

Kampanja on saanut myös kritiikkiä, sillä kaikki eivät usko Wagnerin palauttavan rahoja, jos kirjeitä ei tule riittävästi. Entinen kirjastonhoitaja kuitenkin vakuuttaa pitävänsä kiinni lupauksestaan ja sanoo myös lahjoittavansa 5 prosenttia kampanjan tuotosta Calgaryn naisten tukikeskukselle.

– Se yksi perhe, joka päätyy asumaan tähän taloon ja tekee siitä kodin itselleen, tulee täällä onnelliseksi – yhtä onnelliseksi kuin minäkin olen täällä ollut. Tiedän, että siitä tulee lopulta kaunis tarina, Wagner kertoo Global Newsille.

Kolmen kuukauden osallistumisaika päättyy 5. huhtikuuta, mutta Wagner jatkaa tuolloin aikaa vielä kolmella kuukaudella, jos tavoite ei ole täyttynyt.

Toistaiseksi lukemiensa kirjeiden perusteella Wagner sanoo valinnasta tulevan vaikea, koska kirjeitä on niin paljon ja niissä kaikissa on aivan uskomattomia tarinoita.

Videolla esitellään taloa ja Wagner kertoo kampanjastaan.

Lähde: Global News

Kuvat: Facebook / Write a Letter, Win a House