56-vuotias Madonna on edelleen huippukunnossa ja supertähden ikää ei huomaa edes pitkillä maailmankiertueilla.
Haluatko hallita kehosi ja taipua kuin Madonna? Nyt voit ainakin treenata hänen suosikkiohjelmansa mukaan, sillä suomalaisillekin tarjoutuu mahdollisuus aloittaa maailmalla kosolti suitsutusta ja harrastajia saanut Barre Tone -harjoittelu.

Hollywoodin ykkösstarat Drew Barrymoresta Anna Paquiniin ja Madonnaan vannovat tällä hetkellä Barre Tonen nimeen. Interaktiivinen Yoogaia-nettijoogapalvelu tuo nyt Barre Tonen myös Suomeen.
Barre Tone on yhdistelmä balettia, pilatesta ja joogaa. Barre Tonen ottivat ensimmäisenä omakseen entiset ballerinat; sittemmin harjoitus on saanut liikkeelle myös joogasta kiinnostuneet ja hyvää ryhtiä havittelevat. Erityisesti kehon pitkiä ja keskivartalon syviä lihaksia vahvistava harjoitus tehdään baletista tuttua tankoa apuna käyttäen – Yoogaian Barre Tone -tunnilla käytetään tangon sijaan liikkeiden apuna tuolia.
Yoogaian Lontoon studiolta harrastajien koteihin ympäri maailmaa lähettettävä Barre Tone -ohjaus on jo kerännyt netin ääreen kiinnostuneita, lajiin maailmalla tutustuneita tai siitä kuulleita liikkujia.
– Olemme todella iloisia saadessamme vihdoin Barre Tonen jokaisen suomalaisen ulottuville. Barre Tone -harjoitusta tehneet ovat kiitelleet siitä, että lajia on vihdoin mahdollista harrastaa täällä meilläkin, vastaava joogaohjaaja Katja Wickström Yoogaiasta sanoo.
Yoogaia tarjoaa interaktiivisia Barre Tone -tunteja torstaisin klo 20.45 suoraan Lontoon studiolta. Ohjaajana toimii Shanee Beery.