Pääsiäismunajahti on täällä taas – kiirastorstaina Helsingissä ja Vantaalla 150 kultaista munaa


Clarion-hotelliketjun vuosittainen, suuren suosion saavuttanut pääsiäismunajahti järjestetään jälleen kiirastorstaina 13. huhtikuuta.
Tänä vuonna tapahtuma on aiempaa laajempi: Suomessa palkintoja sisältäviä kultamunia piilotetaan yhteensä 150 kappaletta ja kaikki maat mukaan lukien yhteensä 2 000.
Clarion Hotel Helsinki järjestää tänä vuonna jo toista kertaa jännittävän pääsiäistapahtuman, joka saa hotellivieraat ja paikalliset sankoin joukoin liikkeelle Jätkäsaaressa. Pääsiäismunajahti järjestetään nyt ensimmäistä kertaa myös Vantaalla, kun Clarion Hotel Helsinki Airportin henkilökunta piilottaa kultamunia Aviapoliksen alueelle. Kultaisten munien sisällä on arvokkaitakin palkintoja, kuten lahjakortteja kahden hengen illalliselle Kitchen & Table -ravintolassa sekä majoitus hotellin parhaassa sviitissä.

Göteborgissa sijaitseva Clarion Hotel Post järjesti ensimmäisen pääsiäismunajahdin neljä vuotta sitten. Sittemmin tapahtuma on levinnyt muuallekin Ruotsiin sekä Norjaan, Suomeen ja Latviaan. Pääsiäismunajahti on suunnattu kaikenikäisille, ja tänä vuonna peräti 67 hotellia 47 eri kaupungissa piilottaa yhteensä yli 2 000 kultaista munaa. Suomen Clarionit piilottavat yhteensä 150 munaa: 100 Jätkäsaareen ja 50 Aviapolikseen. Jokaisessa munassa lukee hotellin nimi, ja palkinnot lunastetaan samana päivänä klo 15–19 hotellin Living Room -aulabaarista, jossa on tiedossa hyvää musiikkia ja pääsiäismeininkiä.
– Jo viime vuonna Jätkäsaaren Pääsiäismunajahti saavutti suuren suosion, joten tänä vuonna haluamme järjestää entistä suuremman jahdin Helsingissä, sekä nyt ensimmäistä kertaa myös Vantaalla Aviapoliksessa. On mahtavaa saada ihmiset liikkumaan ja viettämään aikaa yhdessä näin hauskalla tavalla, toteaa Inari Lehtinen, Area General Manager, Clarion Hotels Finland.
Pääsiäismunajahti alkaa kiirastorstaina 13. huhtikuuta kuudelta aamulla. Jahti päättyy, kun kaikki munat ovat löydetty tai viimeistään 12 tuntia myöhemmin, iltakuudelta. Lisätietoja jahdista on saatavilla Facebookista.
– Pääsiäismunajahti on hauska vuosittainen Clarion-perinne, joka kuvastaa hyvin ketjumme tyyliä. Clarion haluaa olla osa kaupunkilaisten elämää ja luoda uudenlaisia elämyksiä niin hotellivieraillemme kuin paikallisillekin, Lehtinen jatkaa.
Jahti elää sosiaalisessa mediassa, johon päivitetään tietoa sekä voitoista että itse tapahtumasta. Kultaisten munien löytäjiä kannustetaan lataamaan kuva itsestään tai porukastaan pääsiäismunan kanssa tapahtuman Facebook-sivulle. Näin hotellit sekä muut osallistujat näkevät, kuinka monta munaa on löydetty ja etenkin, kuinka monta munaa on vielä mahdollista löytää.
Helsingin pääsiäismunajahti 2017
Vantaan pääsiäismunajahti 2017
Kuva: Clarion Hotel Helsinki


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.