Parisuhteen loppuminen on aina erittäin ikävä asia, mutta etenkin silloin kun sinut jätetään.

Mistä voisi tietää, että sinut ollaan pian jättämässä? Alle on listattu 10 selkeää merkkiä, joita kannattaa pitää silmällä.

1. Et saa kutsuja

Hän menee tapahtumiin ja juhliin kutsumatta sinua mukaan. Aina löytyy jokin tekosyy, kuten ”et tunne siellä ketään”, ”ei sinulla olisi kuitenkaan hauskaa siellä”, jne. Varmin merkki tulevasta dumppaamisesta on, jos hän tietää sinun tietävän, että sinulla olisi hauskaa siellä.

2. Vaisto

Vaikka joskus voimme ylireagoida pikkuasioihin, vaistoissa on usein jotain perää. Älä sivuuta kokonaan vaistojasi, vaan ota esille sinua vaivaava asia mahdollisimman pian kumppanisi kanssa.

3. Turhat pikkuriidat

Riitoja syntyy pienimmistäkin asioista ja joskus sinusta tuntuu, että hän yrittää aiheuttaa niitä täysin tyhjästä. Hän ei myöskään edes yritä korjata väärinkäsityksiä.

4. Ärsyttää sinua tarkoituksella

Hän tekee asioita, joita tietää sinun vihaavan. Jos huomaat hänen yrittävän ärsyttää sinua koko ajan, ehkä hän tekee sen tarkoituksella. Jos hän todella pitäisi sinusta, hän olisi sinun puolellasi, eikä sinua vastaan.

5. Unohtaa tärkeitä päivämääriä

Ehkä hän on vain kiireinen, sellaista sattuu. Jos hän ei kuitenkaan edes yritä hyvittää esimerkiksi unohtamaansa merkkipäivää ja unohtelu vain jatkuu, hän ei oikeasti välitä niistä ja sinusta.

6. Osoittaa muille olevansa vapailla markkinoilla

Hän on vaihtanut pois sosiaalisesta mediasta profiilikuvansa, jossa sinä olet mukana. Tilalle on ilmestynyt selfie, jossa hän on kuvauksellisimmillaan. Huomaat, että hän panostaa ulkonäköönsä enemmän kuin ennen. Hän voi myös vaikuttaa hieman liiankin ystävälliseltä kavereitasi kohtaan. Nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että hän on salaa etsimässä uutta kumppania.

7. Keskustelut muuttuvat yksipuolisiksi

Ette enää keskustele. Hänen sanavarastonsa näyttää supistuneen muutamiin sanoihin, kuten ”ok”, ”selvä”, ”jep”, ”ei oikeastaan” ja ”olen vain väsynyt”. Keskusteluissanne sinä puhut ja hän vastailee yhdellä tai kahdella sanalla. Hän vastaa viesteihisi entistä hitaammin, tai ei lainkaan. Puhelut välillänne lyhenevät, vähenevät ja loppuvat.

8. Peruuttaa yhteisiä suunnitelmia

Suhteenne alussa hänellä oli sinulle aikaa yltä kyllin. Olit hän tärkeysjärjestyksensä kärjessä. Ole tarkkana, jos hän on alkanut perua suunnitelmianne normaalia useammin ja välillä jopa tekee sinulle oharit.

9. Vähemmän intiimiaikaa

Kukapa sitä jaksaisi seksiä ihan koko ajan, mutta jos olet aina se, joka tekee aloitteen suutelemiseen ja seksiin, on syytä alkaa huolestua.

10. Viihtyy paremmin muiden kanssa

Hän viettää enemmän aikaa ystäviensä tai kenen tahansa muun kuin sinun kanssa. Töiden jälkeen hän hengailee työkaverien ja viikonloppuisin ystävien kanssa. Mikä pahinta, hän näyttää aina iloisemmalta heidän kanssaan kuin sinun kanssasi.

Lähde: DailyPlug

Kuva: Pixabay