10 syytä, miksi miehet eivät halua seksiä koko ajan

Ryhmä miehiä kokoontui juttelemaan – mistäpä muustakaan kuin seksistä. Tällä kertaa ei kuitenkaan puhuttu seksin haluamisesta, vaan mietittiin, miksei mies päinvastaisesta luulosta poiketen haluakaan aina ja koko ajan seksiä.

Miehet jakoivat kokemuksiaan ja mielipiteitä, ja kävi ilmi, että itse asiassa joissakin suhteissa naiset halusivat seksiä useammin kuin miehet. Miehet selvittivät syyt, miksi näin on.

Alla 10 syytä, miksi mies ei aina ja joka tilanteessa halua seksiä.

1. Hän sai juuri seksiä – itseltään

Nainen pääsee töistä normaalia aikaisemmin ja on matkalla kotiin ”hommiin” miehensä kanssa, mutta mies ei olekaan innostunut. Ongelman syy voi olla, että hän on juuri yksin ollessaan masturboinut.

2. Matsi

Miehet eivät pidä penkkiurheilusta enemmän kuin seksistä (paitsi ehkä jotkut), mutta jos televisiosta esitetään miehen suosikkilajia, hän todennäköisesti haluaa katsoa sitä. Samaa voisi ajatella naisista, jotka katsovat suosikkiohjelmaansa televisiosta, kun mies tulee ”häiritsemään” seksi mielessään.

Useimmissa peleissä on kuitenkin puoliaika, jolloin voi kätevästi aloitella esileikkiä. Seksiä voi myös ehdottaa, jos suosikkijoukkue on suuresti tappiolla jo heti pelin alussa. Tuolloin mies ei välttämättä halua katsoa peliä pidempään, vaan kokee mielellään jotain mukavampaa makuuhuoneessa.

3. Hän on väsynyt

Mies voi olla uupunut. Väsyneenä seksiin tarvittava aika ja panostus ei aina innosta, niin miehiä kuin naisiakaan. Vaikka lupaisit ”tehdä kaiken”, hän ei silti välttämättä jaksa innostua. Tässä tapauksessa hänen kannattaa antaa nukkua ja itse voi turvautua vibraattoriin.

4. Hän on vihainen (tai tunteellinen)

Vihainen seksi voi joskus toimia, mutta jos mies on aidosti raivoissaan, hän haluaa purkaa sitä. Vihaisuuden ja raivon välillä on herkkä raja, ja jälkimmäinen näistä voi osoittautua jopa vaaralliseksi.

Kun mies kiehuu raivosta, hän ei halua tunkeutua mihinkään, paitsi nyrkkeilysäkkiin tai seinään – nyrkillään.

5. Hänellä on alhaiset testosteroniarvot

Yksi syy vähäisiin seksihaluihin voi olla normaalia pienempi testosteronitaso. Tämä ei ole lainkaan harvinaista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa peräti 13,9 miljoonalla miehellä arvioidaan olevan kehossaan normaalia vähemmän testosteronia.

6. Hän ei saa riittävästi kiintymystä

Tämä ei ehkä tulisi ensimmäisenä mieleen miehistä, mutta totta se on. Jos mies ei tunne saavansa vastakaikua rakkaudelleen, hänen seksihalunsa voivat hiipua. Miehetkin tarvitsevat rakkautta, ja jos mies kokee että häntä ei rakasteta, kiinnostus seksiin voi kadota.

7. Hänellä on kipuja

Hän on venäyttänyt jotain eikä pysty liikkumaan täysipainoisesti. Tällöin nainen voi seksin sijaan antaa hänelle hierontaa ja jotain muuta apua kipuihin. Parannuttuaan mies todennäköisesti palkitsee avun moninkertaisesti.

8. Hän on liian humalassa

Humalaiset miehet voivat kohdata monenlaisia seksiongelmia, joista yleisin on impotenssi. Suoritusongelmat luonnollisesti nolottavat miehiä suuresti. Muita alkoholin aiheuttamia ongelmia voivat olla esimerkiksi typerä käytös, sammuminen, liika aggressiivisuus sekä vaikeus laueta.

9. Hänellä ei ole seksikäs olo

Ehkä hän veti tuplahampurilaisen lounaaksi ja sitten vielä tuhdin päivällisen. Ison aterian jälkeen mies voi tuntea olonsa pöhöttyneeksi ja ei-seksikkääksi. Monet miehet toivovat, että heidän vartalonsa olisi ateleettisempi. Kuten naisten suhteen, myös miehen vartalosta annetaan mediassa usein todellisuudesta poikkeava kuva.

10. Häntä laiskottaa

On arvioitu, että noin 80 % esileikistä ja yhdynnästä tyydyttää naista enemmän kuin miestä. Naisen orgasmi on miehen vastaavaa huomattavasti monimutkaisempi, voimakkaampi, pidempi ja tyydyttävämpi kokemus. Koska naisen ”lämpeneminen” kestää huomattavasti miehiä pidempään, jotkut miehet eivät yksinkertaisesti laiskuuttaan aina jaksa nähdä vaivaa asian eteen. Naisten onneksi miehet eivät kuitenkaan halua leimautua huonoksi sänkykymppaniksi, joten he ainakin pyrkivät yrittämään parhaansa.

Lähde: Elite Daily 

Kuva: Pixabay


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta