Pettäminen tai ainakin siitä paljastuminen tietää melko varmasti vahvankin liiton loppua.

Tätä parisuhteen kannalta hyvin tuhoisaa käyttäytymistä tapahtuu molemmin puolin, mutta nyt perehdymme siihen, miksi mies pettää. Alle on listattu 10 yleisintä pettämisen syytä.

1. Hän on valehtelija

Joillakin miehillä ei ole aikomustakaan pysyä yksiavioisina. Jotkut vain yksinkertaisesti ovat valehtelijoita tässä asiassa, eivätkä voi sille juuri mitään.

2. Hän on epävarma

Jotkut miehet kohtelevat kumppania ikäänkuin vahvistuksena miehisyydelleen. Jos mies on epävarma, hän voi lähteä harhateille pönkittääkseen itseluottamustaan.

3. Hän on epäkypsä

Jotkut miehet eivät vain koskaan kasva aikuisiksi. Jos hän käyttäytyy vieläkin kuin opiskelija, on todennäköistä, että hän jo pettää tai tulee pettämään sinua.

4. Hänellä on traumoja

Jotkut miehet ovat käyneet läpi sellaisia tunnepitoisia traumoja, että he eivät enää kykene ylläpitämään suhdetta. Jotta voitte molemmat olla jatkossa onnellisia, nämä traumat tulee selvittää mielellään yhdessä.

5. Hänellä on liian suuret odotukset

Sehän on selvää, että kukaan ei ole täydellinen. Jos mies odottaa kumppaniltaan täydellisyyttä, hän tulee väistämättä etsimään sitä muualta, koska hänen tavoitteensa on mahdoton.

6. Hän on tylsistynyt

Jotkut miehet yksinkertaisesti tuntevat olonsa kyllästyneeksi suhteessaan. Tämä ei välttämättä edes liity mitenkään sinuun, sillä hän ylipäätään kyllästyisi mihin tahansa parisuhteeseen.

7. Hän sekoittaa ihastumisen rakkauteen

Jotkut ihmiset sekoittavat alkuvaiheen ihastumisen oikeaan rakkauteen. Jokaisessa parisuhteessa alkuihastus hälvenee jossain vaiheessa ja sen tilalle tulee varsinainen rakkaus, jos asiat etenevät hyvin. Mutta jos miehesi janoaa jatkuvasti innostunutta ihastumisen tunnetta, hän ei tule koskaan olemaan onnellinen parisuhteessa.

8. Hän on riippuvainen johonkin

Monet riippuvaisuudet voivat johtaa pettämiseen. Jos miehesi kärsii mistä tahansa riippuvaisuudesta, asia tulee korjata nopeasti ennenkuin hän pettää sinua.

9. Hän haluaa erota

Jotkut miehet haluavat eroon parisuhteestaan, joten he tekevät jotain joka tekee sen mahdolliseksi hyvin nopeasti. Jos miehesi toimii näin, anna hänen mennä.

10. Hänellä ei ole kaverisuhteita

Ilman vahvoja kaverisuhteita miehet ovat taipuvaisempia pettämään. Jos heidän yksityiselämästään puuttuu vakautta, he yrittävät löytää sitä toisen naisen sylistä.

Kuva: Pixabay