Tämä artikkeli on omistettu kaikille viinin ystäville. Punaisen, valkoisen, roseen ‒ mikä onkaan suosikkisi. Viini sopii loistavasti esimerkiksi ensitreffeille uuden poikaystäväehdokkaasi kanssa, kunhan vain muistat kontrollin, ettei ilta pääty Chardonnay-pullon halailuun miehen sijasta.
Suhteen edetessä viini sopii myös yhteisiin koti-iltoihin, ravintolaillallisille ja kokkaukseen.
Kuplan puhjetessa ja huomatessasi, että miehesikin on vain ihminen, kiistoilta ei voi välttyä ja huomaat, kuinka viini auttaa riitojen jälkeiseen stressiin. Se rentouttaa ja saa täten sinutkin ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta.
Jos käy ilmi, että mies ei olekaan aikasi arvoinen, voit käpertyä lempipunkkusi ja -leffasi seuraan sohvalle paikkaamaan sydäntäsi. Viinillä on aina aikaa sinulle, se ei tuomitse ‒ ja toisin kuin huonosta parisuhteesta, huonostakin viinistä tulee hyvää, kun sitä vain juo tarpeeksi.
Lue tästä 10 hauskaa syytä, miksi viini on parempi kuin poikaystävä:
Viini ilahduttaa kaikkia

Kuvittele tilanne, jossa tuot tatuoidun moottoripyöräjengiläisen kotiin vanhempiesi nähtäväksi. Uusi parrakas ystäväsi saattaisi nostattaa muutamia kulmakarvoja ja aiheuttaa kiusallisia hiljaisuuksia päivällispöydässä. Hyvä viinipullo taas tekee kaikki iloiseksi ja jopa entistä puheliaammiksi. Kotiinviemiseksi viini on siis parempi kuin poikaystävä.

Viini ei humalluta sinua saadakseen jotain vastineeksi

Viinin ei ole tarkoitus juottaa sinua humalaan päästäkseen luoksesi yöksi ja kenties tekemään jotain, jota todennäköisesti kadut seuraavana aamuna. Sen ainoa tarkoitus on, että rentoudut ja pidät hauskaa ‒ ja todennäköisesti sinä haluat viedä viinin kotiin eikä toisin päin.

Viini ei koskaan lopu

Sinun ei tarvitse pelätä, että viiniä ei olisikaan yhtäkkiä saatavilla, tai että viini lähtisi toisen juojan matkaan. Kun yksi pullo kohtaa pohjansa, toinen samanlainen on aina odottamassa. Viini on kanssasi pitkällä tähtäimellä.

Viini avautuu helposti

Sinun ei tarvitse odotella kuukausia viinipullon avautumista, jotta tiedät mitä se pitää sisällään. Tarvitset vain korkkiruuvin ja kas, homma on hoidettu. Viini auttaa myös sinua avautumaan paremmin, ja näyttämään kuka todella olet.

Viinipullosi ei ikinä tuomitse sinua

Jos haluat nautiskella lauantai-iltana puoli kiloa lempijuustojasi tai kokonaisen konvehtirasian, rakas valkkarisi on rinnallasi auttamassa sinua huuhtelemaan ne alas tuomitsematta. Näin rakkaan tuleekin toimia.

Sinun ei ikinä tarvitse valita viinin ja tyttöjen illan välillä

Voit yhdistää ne, ja todennäköisesti illasta tulee entistä onnistuneempi! Tyttökaverisi ovat vain iloisia tuomastasi seuralaisesta ja kaikki voivat jakaa viininsä yhdessä kenenkään tuntematta mustasukkaisuutta.

Viini sopii lähes kaikkiin tilaisuuksiin

Oli kyse sitten koti-illasta Unelmien poikamies -sarjan parissa tai maalauskurssista, viiniseuralaisesi ei ikinä valita tekemisistäsi, vaan on valmis kokeilemaan kaikkea mitä sinäkin.

Viini paranee vanhetessaan

Vanhemman viinin seurassa sinun ei tarvitse miettiä seuralaisesi pakenevia hiusrajoja tai sitä, toimiiko viini vällyjen välissä samalla tavalla kahdenkymmenen vuoden päästä. Toimii se, ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Viini ei ole koskaan mustasukkainen

Kaikki naiset tietävät tilanteen, kun juttelet baarissa toisen miehen kanssa ja saat kuulla siitä mieheltäsi kotona. Kaikki turhautuvat mustasukkaisuudesta. Viinin kanssa sinun ei tarvitse miettiä, tuleeko viinisi mustasukkaiseksi ‒ voit ottaa sen mukaasi ja juttusi vain paranevat.

Viini tekee hyvää sydämellesi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lasi punaviiniä päivässä on hyväksi sydämesi terveydelle. Viini ei siis särje sydäntäsi, vaan päinvastoin auttaa sitä vahvistumaan. Voiko parempaa kumppania ollakaan? Älä siis huoli, jos sinulla ei ole deittiä tulevalle viikonlopulle ‒ se saattaakin odottaa omassa keittiössäsi.
Lähde: Elite Daily
Kuva: Unsplash