Miehillä ja naisilla tuntuu olevan täysin erilaiset käsitykset seksikkyydestä.

Monet naiset kuvittelevat, että heidän täytyy laittautua ja näyttää mahdollisimman hoikalta ja jopa vähäryppyiseltä, jotta he olisivat miesten silmissä seksikkäitä, mutta asia ei olekaan niin. Piirteet, jotka oikeasti tekevät naisen seksikkääksi miesten silmissä, tulevat takuuvarmasti useimmille naisille suurena yllätyksenä. Alle on lueteltu miesten paljastamia seksikkäitä piirteitä naisessa.

Ei meikkiä

Naiset käyttävät valtavia määriä rahaa meikkeihin ja erilaisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Tämä kaikki on nähtävästi turhaa, sillä miehet suosivat naisen luonnollisempaa kauneutta, jota ei ole peitetty meikkikerroksella. Lisäksi monet miehet eivät halua suudella naista saadakseen osan huulipunasta omiin huuliinsa.

Suttuinen meikki

Tässä on kyse siitä, kun nainen on ollut juhlimassa edellisenä iltana eikä ole pessyt meikkejään pois. Miehet saavat tästä sellaisen kuvan, että nainen on juuri harrastanut seksiä ja se saa heidät muistamaan, miten mahtavalta seksin jälkeinen hehku tuntuu.

Pömppövatsa

Kukapa ei haluaisi tiukkoja vatsalihaksia, mutta miksi oikeastaan? Miehet pitävät pömppövatsasta, koska he haluavat naisen olevan pehmeä ja muodokas. Pieni pömppövatsa voi saada miehen innostumaan ja korostaa naisen luonnollista kauneutta, kuten meikittömät kasvotkin. Jos nainen ei näytä täydelliseltä, miehen ei tarvitse kokea paineita siitä, että hänenkin pitäisi näyttää täydelliseltä.

Raskausarvet

Monet naiset vihaavat raskausarpiaan, jotka syntyvät ihon venyessä ja kutistuessa takaisin, mutta turhaan, sillä monet miehet pitävät niistä. Tämäkin seikka korostaa naisen luonnollisuutta. Se on intiimi yksityiskohta ja puolisoiden kesken se muistuttaa miestä yhteisestä ihanasta jälkikasvusta.

Kännipuhelut ja -tekstarit

Monista naisista kännissä lähetetyt ikävöivät rakkaudentunnustukset voivat tuntua noloilta jälkikäteen, mutta miehistä se tuntuukin viehättävältä ja tuo heille vahvistusta naisen tunteista. Kukapa ei pitäisi imartelusta, mutta on kuitenkin syytä pitää maltti mukana, ettei viestittele ihan mitä tahansa!

Tuoppien kumoaminen

Kun nainen tilaa itse juomansa, on se sitten jättituoppi tai viski, välittämättä mitä muut siitä ajattelevat, hän osoittaa miehelle, että hän on itsevarma ja sinut itsensä sekä valintojensa suhteen.

Pienet rinnat

Kaikki miehet eivät juokse uhkeiden glamour-mallien perässä. Monet miehet pitävät pienistä rinnoista, koska ne ovat usein terhakat, jonka mielletään myös kuvastavan nuoruutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Miehet etsivät vaistomaisesti merkkejä nuoruudesta ja vitaliteetista, jotka todistavat naisen hedelmällisyyttä.

Eripariset alusvaatteet

Useimmat naiset säästelevät hienoimpia pitsialusvaatteitaan erityistilaisuuksiin, mutta arkena tähtäävät käytännöllisyyteen. Mies innostuu päätellessään ei-niin-juhlallisista alusvaatteista, että nainen ei ollut valmistautunut seksin harrastamiseen, ja silti mies onnistui suostuttelemaan hänet siihen.

Juurikasvu

Hiusten juurikasvun alta vetäytyvät raidat osoittavat, ettei niitä ole jatkuvasti ylläpidetty värjäämällä uudelleen. Tämä voi myös osoittaa miehille, että kyseessä on villimmän puoleinen tyttö, juuri sellainen, josta hänen äitinsä varoitti häntä. Ja tämä tekee tytön entistäkin houkuttelevammaksi.

Et muista vitsin loppuhuipennusta

Kenellepä ei olisi sattunut vaikkapa baarissa tilannetta, kun kertomasi vitsi etenee loistavasti siihen saakka, kunnes unohdat sen loppuhuipennuksen. Miehiä tämä ei haittaa, sillä joitakin heistä älykkään naisen läsnäolo huolestuttaa. Jos nainen mokaa vitsissä, se saa hänet näyttämään inhimillisemmältä ja herättää miehen suojeluvietin.

Rypyt

Rypyt häiritsevät enemmän naisia kuin miehiä, sillä naiset ajattelevat niiden osoittavan mennyttä nuoruutta. Rypyt kuitenkin saavat miehet kiihottumaan, sillä he ajattelevat, että ne kuvastavat kokemusta, mikä puolestaan lupailee mahtavaa seksiä!

Tulee hyvin toimeen lasten kanssa

Miehet eivät pyörittele silmiään sukulaislasten kanssa leikkivälle naiselle, vaan tämä näky antaa heille silminnähtäviä todisteita, että nainen on kärsivällinen ja välittävä sekä muistuttaa miestä oman äitinsä pyyteettömästä rakkaudesta.

Lähde: Mirror

Kuva: Pixabay