3 merkkiä, että olet valmis aloittamaan deittailun eron jälkeen

Erosta toipuminen on yksi elämän haastavimpia aikoja ja sinkkuuteen tottuminen vie useimmilla hieman aikaa. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin pohtia, oletko valmis aloittamaan deittailun.
Jokainen meistä on erilainen, ja deittailun aloittamisen ajankohta on henkilökohtainen päätös. Myös se, miten vaikea ero oli ja miten pitkään suhde kesti vaikuttaa siihen, kuinka pian olet valmis taas laittamaan itsesi likoon.
Tässä on kolme ohjenuoraa, jotka auttavat sinua päättämään, oletko jo valmis tapailemaan uusia ihmisiä.

1. Olet ottanut omaa aikaa

Suurimmassa osassa parisuhteita molemmat kumppanit joutuvat tekemään kompromisseja. Ennen kuin hyppäät takaisin deittailurulettiin, vietä aikaa itsesi kanssa. Kun olet viettänyt pitkään paljon aikaa toisen ihmisen seurassa, olet väistämättä muuttunut enemmän tai vähemmän. Eron jälkeen kannattaa siis ottaa aikaa itsensä löytämiseksi yksilönä.

2. Haavasi ovat parantuneet

Jokainen eron kokenut tietää, että sitä seuraa toipumisen kausi. Kannattaa ottaa huomioon suhteen yksityiskohdat ja eron syyt, kun miettii, kuinka kauan kannattaa odottaa ennen deittailun aloittamista. Jos suhde päättyi yhteisymmärryksessä ja hyvissä väleissä, toivut erosta luultavasti nopeammin, kuin jos ero oli dramaattinen tai tulit jätetyksi.

3. Olet päässyt täysin yli exästäsi

Eron hyväksyminen on usein prosessi, joka ei tapahdu yhdessä yössä. Exän ajatteleminen viikkoja ja kuukausiakin eron jälkeen on aivan normaalia. Jos exäsi on aamulla herätessäsi yhä ensimmäinen asia mielessäsi, et luultavasti ole vielä valmis tapailemaan muita.
Lähde: Elite
Kuva: Pixabay


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.