5 seksiasentoa, joissa pääsee työntymään syvemmälle


Jos miehen penis on selkeästi keskivertoa pidempi, hän ei tarvitse ylimääräistä apua syvälle työntymiseen, mutta kaikille muille näistä ohjeista on molemminpuolista hyötyä. Sekä naisen että miehen seksuaalinen tyydytys kasvaa syvälle työntyvästä penetraatiosta.

Alla 5 asentoa, joissa mies pääsee työntymään mahdollisimman syvälle, molempien iloksi.
1. Kylkiasento
Tässä asennossa nainen on kyljellään toinen jalka ylhäällä. Mies työntyy sisään polvistuneesta asennosta ja voi löytää naisesta aivan uusia mielihyvää aiheuttavia kohtia. Tässä asennossa mies pääsee myös helposti hyväilemään naisen klitorista ja tämän tekee vielä miellyttävämmäksi, jos hyväilyyn käytetään liukastetta. Tässä asennossa saadaan myös mahdollisimma paljon irti miehestä, jonka penis on hieman taipunut.
2. Kärrynpyörä
Tämä asento vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Nainen menee normaaliin kärrynpyörän yläasentoon ja mies pitää häntä käsillään pystyssä, samalla työntyen sisään takaapäin seisaaltaan. Jos asento tuntuu liian vaativalta, saman voi tehdä naisen nojatessa lonkkaa sänkyn reunaa tai päätyä vasten. Jos mahdollista, voi aloittaa ensin avoimelta lattialta ja siirtyä sitten naisen kannalta rennompaan asentoon sängyn viereen.
3. Tuunattu lähetyssaarnaaja
Tässä lähetysssaarnaaja-asennossa laitetaan naisen takapuolen alle tyyny ja samalla hän kietoo jalkansa miehen olkapäiden ympärille. Asennosta tulee vielä nautinnollisempi, jos mies pitää kiinni naisen jaloista ja työntää niitä kevyesti naisen päätä kohti. Näin miehen penis stimuloi voimakkaammin myös vaginan yläseinämää, mikä on naiselle erittäin tyydyttävää.
4. Bitilasana
Bitilasana (tunnetaan joogassa nimellä lehmä-kissa-asento) on varmin konsti mahdollisimman syvään penetraatioon. Tämä asento muistuttaa seksissä koira-asentoa, mutta tässä takaapäin-asennossa naisen selkä on notkolla alaspäin. Nainen työntää vatsaansa korostuneesti alas, jolloin lantio nousee ylemmäs. Nainen voi korostaa asentoa työntämällä vielä vartaloaan taaksepäin käsillä ja pyörittelemällä lantiota, jolloin saadaan vaihtelua työntymiskulmiin.
5. Nojatuoli
Tehokas keino lisätä penetraation syvyyttä on asento, jossa nainen makaa nojatuolissa tai sohvalla siten, että hänen lantionsa nousee käsinojan päälle. Tässä asennossa mies voi pitää käsillään naisen jaloista kiinni ja samalla pääsee katselemaan työntymistään naisen sisälle.
Jos miehen siitin on normaalia lyhyempi, tai hänellä on erektio-ongelmia, on olemassa eräs keino, jonka ehdottamisessa naiselta kuitenkin vaaditaan hyvin hienovaraista lähestymistapaa. Seksivälinekaupoissa on nimittäin saatavilla silikonista tehtyjä peniksen pidentäjiä, joiden sisään miehen penis sujautetaan ja saadaan samalla lisää pituutta ja paksuutta.
Lähde: Cosmopolitan