Monet unelmoivat pääsevänsä kokeilemaan kolmen kimppaa. Jos sellainen tilaisuus yhtäkkiä tarjoutuu, miten silloin pitäisi toimia, jotta tilanne olisi mahdollisimman nautinnollinen kaikille kolmelle osapuolelle?

Paina mieleesi nämä 6 asentoa kaiken varalle. Eihän sitä koskaan tiedä, koska ne voivat tulla tarpeeseen!

Ketju

Kaksi naista, yksi mies: Mies työntyy takaapäin yhteen naiseen, joka antaa oraaliseksiä toiselle naiselle. Näin mies nauttii näkymistä ja molemmat naiset saavat tyydytystä. Naiset voivat myös vaihtaa paikkoja, mikä tekee asennon entistäkin nautinnollisemmaksi.

Kaksi miestä, yksi nainen: Tuplapenetraatio. Tällä tavalla nainen kokee voimakkaamman penetraation ja täysin erilaisen orgasmin ”normaalin” verrattuna.

Suullinen nautinto

Kaksi naista, yksi mies: Mies makaa selällään ja yksi nainen antaa hänelle suuseksiä samalla kun mies antaa suuseksiä toiselle, hänen päällään takaperin olevalle naiselle. Naiset voivat vaihtaa paikkoja, jolloin he joko antavat tai saavat oraaliseksiä. Oraaliseksiä antava nainen voi myös samalla tyydyttää itseään.

Taivutettu ketju

Kaksi naista, yksi mies: Mies työntyy takaapäin yhteen naiseen, joka antaa samalla toiselle naiselle suuseksiä. Selällään makaava toinen nainen on pää kohti miestä , jolloin hän pääsee nuolemaan miestä altapäin. Hän voi myös tyydyttää miestä anaalisesti sormilla tai kielellä.

Tuplapenetraatio

Kaksi miestä, yksi nainen: Yksi mies makaa selällään ja nainen on hänen päällään samalla kun toinen mies työntyy hänen toiseen aukkoonsa. Tässä asennossa molemmat miehet saavat myös stimulaatiota toistensa peniksistä naisen vaginan seinämien välityksellä.

Toinen versio tästä on Eiffelintorni, jossa yksi mies työntyy naiseen takaapäin samalla kun nainen antaa suuseksiä toiselle miehelle.

Tuplapenetraatio on asento, josta sekä miehet että naiset fantasioivat.

Strap-on dildo

Kaksi naista, yksi mies: Yksi naisista pitää strap-on dildoa ja työntyy sillä joko toiseen naiseen tai miehen anukseen. Jos mies on sekä antavana että saavana osapuolena, hän saa stimulaatiota myös eturauhaseensa, jolloin hänen orgasminsa on niin mullistava, että se vavisuttaa koko vartaloa. Eturauhasen säännöllinen stimulointi vähentää myös eturauhassyövän riskiä.

Strap-on dildo voi olla myös naiselle erittäin kiihottava, sillä se antaa hänelle eräänlaista vallantunnetta penetraation säätelemisestä. Monissa tällaisissa dildoissa on mukana vibraattori, eli myös nainen voi saavuttaa orgasmin sitä käyttäessään.

Maaginen orgasmi

Kaksi naista, yksi mies: Mies työntyy yhteen naiseen takaapäin samalla kun nainen suutelee toista naista. Hän voi suudella toisen naisen suuta, rintoja ja muita ylävartalon alueita. Naiset ovat tunnetusti enemmän bi-seksuaalisia kuin miehet, joten tämä asento sopii heille hyvin ja nainen saa penetraation lisäksi runsaasti stimulointia sekä klitorikseen että suuhun ja rintoihin. Tämä johtaa usein naisen hyvin intensiivisiin sekä useisiin peräkkäisiin orgasmeihin.

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay