On tunnettua, että liikunnalla on paljon hyviä terveyttä ja elämänlaatua edistäviä vaikutuksia. Yksi liikunnan etu on myös, että se parantaa seksuaalisen mielihyvän tunnetta.

Seksuaalisen terveyden asiantuntija Samantha Evans esittelee kuusi harjoitusta, joiden avulla seksitaitoja voi kehittää. Sisällyttämällä näitä harjoituksia omien viikkorutiinien joukkoon, kehittyy henkinen ja fyysinen hyvinvointi, jolla on merkittävä vaikutus seksuaaliseen suorituskykyyn.

1. Lantiopohjan harjoitukset

Lantiopohjan treeneistä ei ole hyötyä pelkästään naisille, vaan myös miehille. Ne auttavat, jos ennenaikainen siemensyöksy aiheuttaa ongelmia, tuottavat paremman erektion ja lisäävät kestävyyttä.

2. Kävely

Säännöllinen kävely lisää veren virtausta sukupuolielinten alueella. Se puolestaan edistää vahvempia erektioita ja lisää intensiivisiä orgasmeja.

3. Uinti

Uimisella voi kasvattaa libidoa, eli seksuaalista halukkuutta. Evans suosittelee uimaan kolme kertaa viikossa noin puolen tunnin ajan. Silloin lihaksisto kehittyy ja paino laskee, joka saa ihmisen vaikuttamaan houkuttelevammalta.

4. Jooga ja pilates

Jooga ja pilates kehittävät lihaskuntoa ja vahvistavat tärkeimpiä lihaksia. Se puolestaan helpottaa tiettyjä seksiasentoja yhdynnän aikana. Lisäksi säännöllinen jooga ja pilates madaltavat stressiä, joka on merkittävä seksuaaliseen suoritukseen vaikuttava tekijä.

5. Punnerrukset

Punnerrukset kehittävät lihaksia rinnassa, vatsassa ja olkapäissä, joita tarvitaan seksin aikana.

6. Venyttely

Jos haluaa kokeilla makuuhuoneessa uusia asentoja, on vartalon joustavuus avain uusien asioiden kokemiseen. Ainoa tapa lisästä joustavuutta on venyttely. Venyttely auttaa myös ehkäisemään lihaskramppeja, joista voi olla ongelmia seksin aikana.

Lähde: Daily Star

Kuva: Pixabay