Kukkien ostaminen, päivällisen tarjoaminen ja jatkuva silmäkontakti ovat selkeitä merkkejä siitä, että mies on kiinnostunut naisesta. Valitettavasti miesten antamat merkit ovat harvoin näin suoraviivaisia, ja välillä niin naisten kuin miestenkin antamia signaaleja on vaikea lukea.

Tässä on seitsemän kohdan lista avuksi naisille, jotka pohtivat, onko heidän tapailemansa mies heistä aidosti kiinnostunut. Jos useampi kohta pitää paikkansa, mies luultavasti on kanssasi vakavissaan.

1. Lupausten pitäminen

Mies tekee sen, mitä on luvannut. Jos hän on esimerkiksi luvannut soittaa sinulle seuraavana päivänä, puhelu myös tulee.

2. Hän antaa asioiden edetä hitaasti

Nopea eteneminen houkuttelee suhteen alussa, jos molemmat ovat ihastuneita. Hidas eteneminen ei kuitenkaan ole huono asia. Jos mies haluaa jarrutella, hän luultavasti haluaa varmistaa, ettei pilaa suhdettanne kiirehtimällä.

3. Olette ensin ystäviä

Ennen kuin siirrytte makuuhuoneen puolelle, ystävyyssuhteenne on jo edennyt. Jos mies haluaa ensin ystävystyä, voit olla varma, että hän pitää sinusta syvällisellä tasolla.

4. Hän on vaivautunut seurassasi

Jos tapailemasi mies on cool ja itsevarma kaikkien muiden paitsi sinun edessä, hän luultavasti pitää sinusta enemmän kuin kuvittelet. Usein ihmiset ovat aluksi epävarmoja ihastumisensa kohteen edessä.

5. Hän käyttäytyy seurassasi muodollisesti

Hän voi esimerkiksi seurata ennalta määrättyä kaavaa tapaamisissanne. Hän saattaa välttää spontaaneja ratkaisuja tai tilanteita, joissa hänen olonsa on epämukava.

6. Hän peilaa liikkeitäsi

Psykologien mukaan toisen liikkeiden hienovarainen ja alitajuinen matkiminen voi olla merkki kiinnostuksesta.

7. Hän on valmis näkemään vaivaa saadakseen olla lähelläsi

Onko hän valmis ajamaan pitkänkin matkan vain ollakseen hetken kanssasi? Asiat, jotka yleensä vaikuttavat turhalta vaivannäöltä eivät ole sitä hänelle, jos hän on aidosti ihastunut sinuun.

Lähde: Your Tango

Kuva: Pexels