Nämä 7 seksimyyttiä ovat täyttä palturia!

Seksi. Lähes jokainen aikuinen on harrastanut sitä, jotkut meistä useammankin kerran. Ja jotkut meistä ovat jopa hyviä siinä!

On olemassa paljon tarinoita ja legendoja siitä, mitä on hyvä seksi ja mitä taas on huono seksi, mutta mikä sitten on oikeasti totta ja mikä sitä legendaa? On aika tutkia asiaa tarkemmin!

Alla 7 seksimyyttiä, jotka Playboy-lehti lyttää maan rakoon paikkansa pitämättömänä palturina.

1. Sinun täytyy liittyä kymppikerhoon

Seksi lentokoneessa voi olla haasteellista, koska yleensä lentokoneissa on hyvin pienet vessat. Toki se on mahdollista, mutta yleensä se menee vain sähläämiseksi.

2. Sovintoseksi on mahtavaa

Tämän täytyy olla yksi seksiin liittyvistä suurimmista valheista. Seksi riidan jälkeen ei ole intohimoista eikä aistillista, vaan siinä pyörii edelleen mielessä ajatuksia riidan aiheuttaneista asioista.

3. Älä harrasta seksiä exäsi kanssa

Taas väärin. Seksi eksän kanssa on aivan normaalia. Molemmat tietävät, mistä toinen tykkää ja mistä ei. Ei tarvitse pelätä pettymystä, vaan voi ottaa ilon kunnolla irti!

4. Naiset kiihottuvat puheista

Tämä on totta, jossain määrin, mutta yleensä ihmiset vain sanovat näin eivätkä selvennä mitä oikeasti tarkoittavat. Yleisesti ottaen on kuitenkin hyvä antaa toisen kuulla kohteliaisuuksia. Kokeilemalla ja kysymällä saa selville kannattaako puhua yleensä yhtään mitään, sillä joillekin puheesta voi olla enemän haittaa kuin hyötyä.

5. Ruokaa voidaan nauttia sängyssä seksikkäästi

Ruoka ja seksi kannattaa pitää kahtena erillisenä kokemuksena. Ruoka on syömistä varten, eikä lasagnessa ole mitään seksikästä!

6. Sinun täytyy kokeilla roolileikkejä

On todella puuduttavaa leikkiä jotain muuta kuin oikeasti olemme. Roolileikit eivät todellakaan sovi kaikille!

7. Sielukas musiikki virittää sinut aina oikeaan tunnelmaan

Oikeassa elämässä kaikki ei mene niin kuin elokuvissa ja sarjoissa, joissa sielukkaat biisit innostavat ihmiset aina seksikkääseen tunnelmaan. Itse asiassa sielukkaan musiikin legendaarisimmat esittäjät kuten Marvin Gaye ja Barry White kuolivat vähemmän seksikkäissä merkeissä. Vältä siis minkä tahansa biisin luoma väärä mielikuva ja keskity olennaiseen.

Lähde: Playboy

Kuva: Unsplash