Naisen orgasmi on mullistava, mutta hyvin monimutkainen kokonaisuus. Kun miehiltä orgasmi onnistuu lähes millä tahansa seksuaalisella kanssakäymisellä, naisille asia ei olekaan yhtä helppo.

Itse asiassa, naisen on hyvin vaikea saada orgasmi pelkästään normaalista penetraatiosta. Asiantuntijat ja naiset ovat vakaasti sitä mieltä, että naisen orgasmi ei onnistu ilman jonkinlaista stimulaatiota klitorikseen.

Parhaat seksiasennot naiselle orgasmin saamiseen ovat sellaiset, joissa klitoris saa stimulaatiota, tai sellaiset, joissa nainen voi helposti itse stimuloida sitä.

Tässä kahdeksan parasta seksiasentoa, joissa nainen saa helpoimmin ja varmimmin orgasmin.

1. Tuunattu lähetyssaarnaaja

Kukapa olisi arvannut, että perinteisen lähetyssaarnaaja-asennon voi mullistaa yksinkertaisesti laittamalla pyllyn alle tyynyn?

Lähetyssaarnaaja ei ole välttämättä kovin monen suosikkiasento, mutta tämä pikku kikka toimii. Ota kuohkein tyynysi ja laita se pepun alle. Tämän avaulla vartalosi koko alaosa nousee sängystä tarjoamaan syvemmän penetraation. Vielä lisää syvyyttä saadaan kietomalla jalat miehen ympärille.

Koska pelkästä penetraatiosta ei ole helppo saada orgasmia, tässä asennossa nainen pääsee helposti käsiksi klitorikseen. Älä häpeä, vaan toimi!

2. Taittotuoli

Tämäkin on muunnos lähetyssaarjaana-asennosta. Nainen makaa selällään, mutta nostaa jalkansa ja pitää niitä täysin suorina miehen olkapäillä. Naisen vartalo taittuu 90 asteen kulmaan, kuten taitettava tuoli.

Jos nainen tuntee olonsa erityisen notkeaksi, hän voi nostaa jalkansa miehen olkapäiltä ja suunnata ne taaksepäin oman vartalonsa mukaisesti niin pitkälle kuin mahdollista. Tällä tavalla taittotuoli sulkeutuu vielä tehokkaammin.

Tässä asennossa on vaikeampi hieroa klitorista, mutta hänen häpyluunsa painaa naista kovemmalla paineella, mikä lisää kitkaa huomattavissa määrin. Asento voi tuottaa yllätyksen, sillä nyt mies pääsee työntymään niin syvälle, että hänen elimensä tuntuu lähestulkoon tuplasti pidemmältä.

3. Lusikka

Naiset rakastavat tunteita ja orgasmeja, eikö niin? Tässä asennossa hän saa molemmat!

Nainen edessä pikkulusikkana ja mies takana isona lusikkana. Näin ei saada suuria liikkeitä, mutta intiimiyttä ja miehen elin hankaa suoraan naisen g-pistettä.

Lisäksi tämä asento on miehelle rennompi, joten hänen kätensä ovat vapaana hyväilemään naisen rintoja ja klitorista, joka edesauttaa orgasmin syntymistä. Myös naisella on edessä tilaa kosketella halutessaan itseään.

Ja mikä parasta, kun molemmat ovat lauenneet, he voivat pysyä tässä asennossa niin pitkään kuin haluavat.

4. Lehmityttö

Ratsastusasento antaa naiselle vallan omasta nautinnostaa. Nainen päättää rytmin, nopeuden, työntymisen syvyyden ja mitä sisäpuolen seinämiä painetaan.

Nainen siis asettuu miehen päälle ja liikuttaa lantiotaan ylös ja alas. Voisi tuntua luontaiselta laskeutua kohti miestä, mutta tehokkaampaa on olla pystysuorassa asennossa, tai jopa tavuttaa hieman selkää taaksepäin.

Tämä mahdollsitaa vielä syvemmän penetraation ja nainen pääsee helposti käsiksi klitorikseen. Lisäksi naisen vartalo näyttää pidempänä hoikemmalta, jos sillä on kummallekaan mitään väliä.

5. Käänteinen lehmityttö

Lehmityttöasento on todella hyvä, mutta nainen saa vielä enemmän kontrollia, jos perinteinen ratsastusasento siirretään takaperin.

Nainen menee miehen päälle, mutta nyt hänen takapuolensa on kohti miestä. Tässä asennossa työntymisen kulma mahdollistaa jatkuvamman kontaksin suoraan g-pisteeseen.

Vielä syvempi työntyminen saadaan, kun nainen istuu suorassa ja miehen jalat eivät ole levällään, vaan suorassa. Näin nainen pääsee asettamaan polvensa miehen lantioiden reunoille ja voi helpommin manipuloida edestakaisen liikkeen nopeutta.
Tässäkin asennossa on hyvä nojautua taaksepäin g-pisteen takia ja tietysti samalla naisella on helppo pääsy klitorikseensa. Miehen jalat eivät välttämättä ole seksikkäin näkymä, mutta mitäpä väliä, sillä orgasmi on sen veroinen.

6. Tuplamato

Nainen makaa vatsallaan ja mies tekee samoin naisen päällä.
Mies voi joko pitää itseään ylhäällä käsillään, jolloin hän on tavalla punnerrusasennossa, tai hän voi antaa vatsansa levätä naisen selän päällä. Nainen nostaa peppuaan, jolloin mies pääsee työntymään sisään ja kuiskailemaan naisen korvaan.

Miehen paino naisen päällä lisää kitkaa työntöjen välillä ja samalla sänky hietoo naisen klitorista.

7. Mies on seisaallaan

Jos sängyssä puuhastelu kyllästyttää, nouskaa ylös. Mies seisoo lattialla sängyn edessä ja nainen asettuu sängyn reunalle, levittäen jalkansa levälleen. Miehen pystysuora ja naisen vaakasuora asento takaavat esteettömän pääsyn klitorikseen, molempien puolesta.

Nainen kohottaa hieman takapuoltaan ja laittaa yhden jalan miehen olkapäille, jotta penetraatio on vielä syvempi.

Mies käyttää seisaallaan vähemmän energiaa ja pääse työntymään suoremmin vaginaan, jolloin hän voi työntyä naisen haluamalla nopeudella väsyy huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi lähetyssaaraaja-asennossa.

8. Syli

Tämä asento on niin hyvä, koska se ei vaadi juuri mitään ponnistuksia. Asennossa on myös intiimiyttä, josta naiset pitävät.

Mies istuu normaalisti ja nainen istuu hänen syliinsä siten, että he olevat kasvot vastakkain. Ylös alas pomppimisen sijaan nainen kiemurtelee ja heiluttelee itseään edestakaisin, jolloin miehen penis koskettaa vaginan seinämää, jossa g-piste sijaitsee.

Tässäkin asennossa voi nojautua taaksepäin, jolloin klitoris tulee paremmin esille. Naisen kannattaa ole rohkea ja koskettella itseän myös tässä asennossa!

Lähde: Elite Daily

Kuva: Pixabay