8 merkkiä siitä, että deittisi on aidosti kiinnostunut sinusta

Tapailun alkuaikoina molemmat osapuolet ovat usein epävarmoja siitä, onko kiinnostus molemminpuolista. Kumpikin saattaa odotella toisen yhteydenottoa, sillä kumpikaan ei halua vaikuttaa liian innokkaalta eikä tiedä, mitä toinen ajattelee.
Tässä on kahdeksan vinkkiä, jotka voivat auttaa päättelemään, onko tapailemasi henkilö yhtä kiinnostunut sinusta, kuin sinä hänestä.

1. Ensimmäiset treffit eivät lopu lyhyeen

Jos treffit ovat täydellinen katastrofi, deittisi voi keksiä tekosyyn häipyä paikalta mahdollisimman pian. Tämä ei kuitenkaan ole kovin varma vihje kiinnostuksesta, sillä useimmilla ihmisillä on sen verran käytöstapoja, että he eivät pakene paikalta kesken illallisen, vaikka kiinnostus ei ole suuri.

2. Hän haluaa enemmän kahdenkeskistä aikaa

Jos deittisi haluaa viettää aikaa kanssasi kahden kesken, se on merkki, että hän viihtyy seurassasi ja haluaa oppia tuntemaan sinut paremmin.

3. Treffien venyttäminen

Hän ei yritä poistua paikalta ensimmäisen tilaisuuden tullen, kun illallinen on syöty tai drinkit juotu. Hän ehdottaa jotain muuta tekemistä, kuten kävelyä, venyttääkseen treffejä.

4. Hän ehdottaa heti toisia treffejä

Joskus treffikumppani ehdottaa toisia treffejä jo ensimmäisen tapaamisen päätteeksi. Joidenkin kohdalla se voi olla vain sananhelinää, mutta yleensä se on selkeä merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta.

5. Viesti heti treffien jälkeen

Selkeä merkki hyvin menneistä treffeistä on se, että hän laittaa heti perääsi viestin, jossa kertoo esimerkiksi nauttineensa treffeistä.

6. Hän takoo, kun rauta on kuumaa

Jos et kuule hänestä muutamaan päivään ensimmäisten treffien jälkeen, siihen voi olla monia syitä. Liian pitkä odotus on kuitenkin yleensä merkki siitä, että hän ei ole kovin kiinnostunut. Jos hän vastaa lähettämääsi viestiin epämääräisesti eikä ehdota uutta tapaamista, hän ei luultavasti suunnittele tapailullenne jatkoa.

7. Jatkuvuus

Kun alat tapailla henkilöä ja ette ole vielä sopineet olevanne pari, kannattaa tarkkailla merkkejä, jotka todistavat, että toinen on kanssasi vakavissaan. Säännölliset yhteydenotot ja treffien sopiminen ovat ainakin takuuvarmoja kiinnostuksen merkkejä.

8. Spontaanit treffit

Hän kysyy, oletko iltapäivällä vapaa ja haluatko viettää aikaa yhdessä. Näin hän osoittaa ajattelevansa sinua, vaikka teillä ei ole sovittuja treffejä.
Lähde: Marie Claire


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.