Ensimmäiset treffit ovat aina hermoja koetteleva kokemus. Mitä jos kemiaa ei ole tai keskustelu tyssää heti alkuun? Pahimmassa tapauksessa hermostunut deittailija möläyttää jotain kiusallista väärällä hetkellä.

Jos haluat välttyä kaikkein kiusallisimmilta hetkiltä, lue tämä lista ensitreffien kielletyistä kysymyksistä.

1. Milloin edellinen suhteesi loppui?

Liian syvälliset kysymykset entisista parisuhteista voivat latistaa ensimmäiset treffit. Muista, että olet treffeillä etkä kuulustelussa! Entisistä suhteista kannattaa kysyä vasta, kun tunnette toisenne jo paremmin.

2. Miksi olet yhä sinkku?

Harmittoman oloinen kysymys voi osua monelle arkaan paikkaan. Ainakaan kysymys ei ole kovin imarteleva, sillä treffikumppanisi voi ajatella sinun vihjaavan, että hänessä on jotain vikaa.

3. Kuinka monta petikumppania sinulla on ollut?

Seksikumppanien määrä on ihmisen oma asia. Tämä kysymys tekee tunnelman taatusti kiusaantuneeksi, etkä varmaan itsekään halua kertoa näin yksityisiä asioita lähes tuntemattomalle henkilölle.

4. Kuinka paljon tienaat?

Ensimmäisillä treffeillä työasiat ovat usein helppo keskustelun aihe. Palkkatietojen kysyminen ei kuitenkaan kuulu hyviin tapoihin varsinkaan tutustumisen varhaisessa vaiheessa.

5. Minne uskot tämän suhteen johtavan?

Hyvin sujuvilla treffeillä on luonnollista, että toivot tapailun jatkuvan. Ensimmäisillä treffeillä ei kuitenkaan kannata vielä alkaa puhua yhteisestä tulevaisuudesta, jos et halua säikäyttää treffikumppaniasi.

6. Mikä on ollut elämäsi noloin hetki?

Ei kannata kysellä liian henkilökohtaisia heti alkuun. Treffikumppanisi ei välttämättä ole vielä valmis avautumaan elämänsä kiusallisimmista hetkistä.

7. Haluatko lapsia?

Lapsitoiveet ovat yksi parisuhteen kynnyskysymyksistä. Kannattaa kuitenkin malttaa mielensä ja ottaa asia puheeksi vasta, kun tunnette toisenne paremmin ja tiedät, minne suhde on menossa.

8. Oletko kiinnostunut minusta?

Varmasti haluat tietää, onko treffikumppanisi kiinnostunut sinusta. Ensimmäisillä treffeillä kannattaa kuitenkin malttaa mielensä, sillä treffikumppanisi saattaa kokea liian suorat kysymykset painostavina.

9. Kuka on tuo kuuma ystäväsi?

Jos olette tavanneet esimerkiksi Tinderissä ja treffikumppanisi profiilissa esiintyy hänen kuuma ystävänsä, tästä havainnosta ei kannata missään nimessä mainita treffikumppanillesi. Siten teet vain treffikumppanisi olon epävarmaksi.

Lähde: Huffington Post
Kuva: Pixabay