Radiojuontaja Niina Backman, 38, avioitui miehensä Lorenz Backmanin, 49, kanssa heinäkuussa vuonna 2011. Parilla on kaksi yhteistä lasta ja perheeseen kuuluu myös Niinan tytär edellisestä suhteesta Wallu Valpion kanssa.

Niina kertoo Anna-lehdelle, että Lore on hänen elämänsä mies, johon hän ihastui parikymppisenä heti ensitapaamisella. Suhteen ensimmäiset vuodet olivat kuitenkin rankkoja ja seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen pari joutui miettimään tulevaisuuttaan.

Niinaa vaivasi suhteen alussa epävarmuus sekä pelko siitä onko kaikki parin välillä hyvin.

– Menin paniikkiin, jos riitelimme. Emme ehtineet olla mielestäni tarpeeksi yhdessä tai olimme vain eri mieltä asioista, Niina kertoo Anna-lehdelle.

– Silloin pohdimme, että joko suhteemme päättyy tai todella sitoudumme tähän. Siitä alkoi suhteen paraneminen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Niinan mukaan yhteinen tahtotila auttaa heitä pääsemään vaikeiden paikkojen yli ja on hitsannut heidät yhteen.

– Olemme halunneet oppia olemaan yhdessä, ymmärtämään toisiamme ja hyväksymään toisissamme myös ne puolet, jotka ärsyttävät.

– Nautin parisuhteestamme miljoona kertaa enemmän nyt, kun meillä on yhteisiä vuosia paljon takanamme. Tähtäämme siihen, että haluamme valita toisemme joka päivä uudelleen.

Lähde: Anna

Lue myös:

Wallu Valpion suhde juontajakaunottaren kanssa päättyi ikävään kolmiodraamaan: ”Jouduin jätetyksi ja rannalle ruikuttamaan”

Aki Manninen selitteli yöllistä riitaa vaimonsa kanssa – ”Vaimo päästelee kaiken näköisiä sammakoita kiukun hetkellä”