Jopa 72 % naimisissa olevista miehistä katsoo mieluummin jalkapallon MM-finaalia kuin rakastelee vaimonsa kanssa, ilmenee seuranhakusivuston tuoreesta kyselytutkimuksesta. Yli kolmannes kertoo vaimolleen tekosyyksi seksistä kieltäytymiselle krapulan.
– Nämä miehet ovat intohimoisia jalkapallofaneja, jotka viimeisen kuukauden aikana ovat suorastaan omistautuneet arvokisojen katsomiselle. He käyttävät kaiken vapaa-aikansa ja tunne-energiansa kannattaakseen lempijoukkuettaan. Uskokaa tai älkää, pelin katsomisen herättämät tunteet ovat usein samoja kuin mitä tunnetaan puolisoa kohtaan. Nyt vain pelit ovat etusijalla seksuaalisiin tarpeisiin nähden, sanoo seuranhakusivusto AshleyMadison.comin perustaja Noel Biderman.
Kyselytutkimuksessa, johon vastasi 15 164 sivustolle rekisteröitynyttä miestä, selvisi myös:
– Vain 8 % sinkkumiehistä voisi jättää pelin katsomatta harrastaakseen seksiä
– Aviomiehet Espanjasta (68 %), Portugalista (58 %) ja Italiasta haluavat välttää finaaliottelun katsomista millä hinnalla hyvänsä ja heittäytyvätkin kaksi kertaa todennäköisemmin lemmenpuuhiin vaimojensa kanssa kuin muiden maiden miehet.
– 64 % brasilialaisista ja 57 % hollantilaisista voisivat rakastella, jos saisivat katsoa peliä samaan aikaan.
– Saksalaisista 34 % ja argentiinalaisista 29 % ovat ajatelleet jalkapalloa seksin aikana
– 69 % kaikista miehistä ovat jo ennakkoon valmistelleet selityksen vaimoilleen, jonka varjolla kieltäytyä seksistä finaaliottelun aikana. Suosituimmat syyt olivat:
– Saatan missata maalin (53 %)
– Minulla on krapula (40 %)
– Olen liian väsynyt (33 %)
Sillä välin kun miehet keskittyvät peliin, 31 % naisista kertoo tyydyttävänsä itse itsensä. 62 % naisista puolestaan haaveilee salasuhteesta jalkapalloilijan kanssa. Himotuimmat pelaajat MM-kisoissa ovat:
– Gerard Pique 13,3 %
– Glen Johnson 12,5 %
– Mats Hummels 10,4 %
– Ezequiel Lavezzi 10,2 %
– Christiano Ronaldo 9,9 %