Niko Saarinen ja Jonna Saari perehtyvät Nikotellen-podcastissaan lukuisia ihmisiä kiehtovaan asiaan, penikseen!

Keskustelu luiskahtaa vain aikuisille soveltuvaksi ja tälläkään kertaa kaksikko ei sensuroi sanomisiaan millään tavalla, vaan molemmat kuvailevat erittäin tarkoin, millainen on miehen ihanteellinen penis. Kuulemme heidän ihanteensa muun muassa peniksen mitoille, paksuudelle, muodolle ja ulkonäölle.

Jonna selittää omaa kantaansa sumeilematta: ”Mähän rakastun mieheen heti, jos sillä on hyvä kulli. Se kulli sokaisee mut. Vaikka mies olisi muuten vähän ”noo…”, mut jos sillä on hyvä todella hyvä kulli, ei niinkään iso ja paksu, mutta mun mielestä hyvä kulli – näyttää hyvältä, maistuu hyvältä ja on sopivan kokoinen, niin mä oon myyty.”

Kumpikaan ei voisi olla mikropeniksen omaavan miehen kanssa. Molemmille myös mieskunto on tärkeää, eli ”sen täytyy seistä kivenkovana!”

”Jos kulli näyttää tatilta tai on paksu kuin kaljatölkki”, Niko ei kiihotu siitä. Jonnakaan ei innostu ”tatista, jossa on korostunut nuppi”. Tämä ja monet muut määritelmät kuullaan yksityiskohtaisesti tässä jaksossa!

Kuuntele ohjelmasta, miten Jonna käyttää nyrkkiään mittapuuna ihanteellisen peniksen mittojen selvityksessä!

Jaksossa selviää myös, miten nopeasti Jonna haluaa päästä seksissä ”itse asiaan”, eli missä vaiheessa hän sanoo: ”Nyt sisään ja heti!”

Entä mihin liittyvät molempien saamat kommentit: ”Onpas tää tiukka”?

Kuuntele Nikon ja Jonnan K18-keskustelut sekä asiaa muun muassa peppuseksistä Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.

Kuva: Instagram / Jonna Saari