Nikotellen-podcast-sarjassa kuullaan Big Brotherista tuttujen Niko Saarisen ja Jonna Saaren mehukkaita paljastuksia sekä sensuroimatonta puhetta muun muassa deittailusta, suhteista ja seksistä.

Sarjan uusimmassa jaksossa Jonna kertoo viimeaikaisista Tinder-kokemuksistaan, joita on ollut kaksi.

Ensin Jonna chattaili söpön pojan kanssa. Keskustelu sujui hyvin ja Jonnan mielestä poika näytti hänen tyyliseltään, mutta ongelmat alkoivat, kun piti sopia tapaamisesta. Pojalla oli paljon kiireitä eikä hänestä kuulunut mitään viikkoon. Jonna ihmetteli, että miksi jutellaan, ja sitten ei kuitenkaan haluta tavata. Poika vastasi, että oli samaa mieltä ja halusi tavata. Tapaaminen piti järjestää seuraavalle viikolle, mutta taaskaan hänestä ei kuulunut mitään, joten Jonna sai tarpeekseen ja poisti pojan matcheistaan.

Toinen tapaus oli Hyvinkäältä. Jonna kertoo, että mies ”ei ollut mikään komistuskaan edes”, mutta muistaa ajatelleensa, että ”annetaan nyt tuolle luuserille mahdollisuus”. Kaksikon chattaillessa mies sitten yhtäkkiä tajusi, että Jonnahan on ollut telkkarissa. Jonna ei halunnut puhua asiasta, jolloin mies vastasi, että hänenkään puolesta asiasta ei tarvinnut puhua enää koskaan. Eikä puhuttu, sillä mies poisti Jonnan matcheistaan. Jonna tekee asiasta nasevan kommentin: ”Ja sitten olinkin itse se luuseri!”

Kuuntele Nikotellen-podcastin uusin jakso alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tässä pari kuumaa kuvaa Jonna Saaresta!

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.

Kuva: Instagram / Jonna Saari