K18-tykitys jatkuu Nikotellen-podcast-sarjassa!

Niko Saarinen yrittää ohjelman alussa selvitä kolmipäiväiseksi ja varsin kosteaksi venyneistä syntymäpäiväjuhlistaan. Miehen puhetta kaamea krapula ei kuitenkaan suitse, vaan sensuroimatonta tekstiä lentää sekä Nikon että ”BB-kollega” Jonna Saaren toimesta.

Jonna kertoo heti kärkeen, miksi on jälleen poistanut Tinderin. Syynä on karu kokemus, joka tapahtui Tinder-treffeillä Jonnan kotona uuden miehen kanssa. Jonna oli tehnyt miehelle selväksi, ettei halunnut harrastaa seksiä, mutta tämä ”alkoi jo minuutissa hipelöidä ja käpälöidä”, ja sitten tapahtui jotain vielä pahempaa, joka sai Jonnan täyteen raivariin ja hän huusi miehelle: ”Ja nyt vittuun mun asunnosta! Saatana, te miehet ette käytä mua hyväksi!” Kuuntele alta, mitä tylyssä tilanteessa tapahtui.

Tässä jaksossa on myös vieraana 23-vuotias heteromies, somesta tuttu muusikko Makko, joka vastailee Nikoa ja Jonnaa askarruttaviin sinkkuihin heteromiehiin liittyviin kysymyksiin.

Mitä mieltä heteromies on esimerkiksi Tinderistä, erilaisten emojien käytöstä, cock-fishingistä, ghostauksesta, seksistä ensitreffeillä sekä monesta muusta deittailuun ja seksiin liittyvästä asiasta. Samalla selviää myös, miten sinkku heteromies lähestyy kiinnostavaa naista ja mistä tietää, haluaako mies vain seksiä.

Niko ja Jonna uskovat ohjelman lopussa keksineensä, miksi he eivät tapaa uusia mielenkiintoisia miehiä. Kuuntele tyhjentävä oivallus alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-sarjalla on myös oma Instagram-tili ja Metropolin Instagramissa on käynnissä mahtava kilpailu, jossa on palkintona markkinoiden paras hampaidenvalkaisusetti!

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.