Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf, 31, vieraili keskiviikkona Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa. Sofia kertoi Kim Sainion ja Harri Moision haastattelussa seurustelevansa edelleen Stefan Thermanin kanssa, vaikka parin suhde onkin ollut myrskyisä.

– Edelleen ollaan yhdessä. Olemme kaksi tällaista tosi temperamenttista ihmistä ja se joskus vähän kostautuu, Sofia selitti.

Pari muutti viime syksynä uuteen hulppeaan kattohuoneistoon. Joulun alla otsikoihin nousi tapaus, jossa Sofian nähtiin kirjautuvan itkuisena hotelliin.

TAUSTAA: Seiska: Sofia Belórf pakeni kodistaan järkyttyneenä hotelliin – Stefanilla rankka bileputki!

Sofia myöntää, että Stefan on järjestänyt yhteisessä kodissa kovia juhlia, eikä asunto ole sen takia tällä hetkellä hyvässä kunnossa.

– Herra on pitänyt välillä vähän railakkaampia juhlia ja nyt se on ollut vähän… ei niin hienossa kunnossa kuin se olisi normaalisti. Eiks oo vaikea uskoa, että Stefu on juhlinut, Sofia sanoi pilke silmäkulmassa.

Hän jatkaa, että haluaakin välillä omaa rauhaa ja yöpyy silloin mielellään hotellissa.

– Tälläkin hetkellä olen pari yötä hotellissa ystävänpäivän takia. Joskus olen ihan yksinkertaisesti kyrpiintynyt ja lähtenyt hotelliin. Ei se ole välttämättä pakenemista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Tältä ex-pariskunta Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho näyttivät Putouksen parodiassa

Sofia Belórf paljastaa, mistä riiteli Niko Ranta-ahon kanssa – ei tiennyt ex-miehensä huumerikoksista: ”Olin kauhean ylpeä”