Oletko joutunut miettimään, kannattaako nähdä vaivaa miehen eteen, joka ei vaikuta kiinnostuneelta? Pojat ovat poikia ja joissain asioissa kovin erilaisia kuin naiset. Ihan pienestä ei kannata hätkähtää, mutta rajansa kaikella. Cosmopolitan listasi asioita, jotka ovat merkkejä siitä ettei miehen vuoksi kannata nähdä vaivaa.
1. Vaikeudet puhelimen kanssa. Mies vastaa viesteihin ja puheluihin pitkällä viiveellä tai ei ollenkaan. Hän ei itse soita sinulle.
2. Hän ei kohtele sinua prioriteetti ykkösenä. Nainen haluaa tuntea olonsa tärkeäksi. Ja jos mies asettaa muut hommat naisen edelle, ei se toimi.
3. Mies ei ole tukenasi. Mies, joka valittaa ulkonäöstäsi, kiusaa ja sanoo loukkauksia, ei ole vaivan arvoinen.
4. Itsekäs sängyssä. Mies haluaa ainoastaan itselleen suotuisia asentoja eikä kuuntele toiveita. Toisaalta hän itse esittää toiveita ja jos et suostu, hän loukkaantuu.
5. Hän tarvitsee lisää aikaa. Jos olette tapailleet jo kauan ja hän vieläkin tarvitsee omien sanojensa mukaan aikaa, kannattaa miettiä, käyttääkö hän sinua vain hyväkseen.
6. Hän flirttailee muille naisille. Kaikki miehet katsovat muita naisia, vaikka olisivatkin varattuja. Siitä ei kannata stressata. Jos mies kuitenkin tekee aloitteita ja flirttailee ystävillesi ja tuntemattomille – häivy.
7. Hän ei istuta sinua omaan elämäänsä. Et ole tavannut hänen perhettään etkä hänen kavereitaan. Miksi? Ehkä hänellä on useampi rauta tulessa.
Lähteet: Tohtori.fi ja Cosmopolitan