Diili-kilpailuun osallistuva helsinkiläinen Clarissa Hedman, 31, on naimisissa ex-kiekkoilija Eetu Pöystln kanssa. Clarissa ja Eetu tutustuivat yli 15 vuotta sitten, kun he molemmat opiskelivat Mäkelänrinteen urheilulukiossa. Lukion jälkeen kului lähes kymmenen vuotta, kun heidän tiensä kohtasivat uudemman kerran yöelämässä.

– Rakkaus sai alkunsa, kun Eetu kertoi minulle, että olin hänen lukioihastuksensa. Tajusin siinä tilanteessa, että onpa hän ihana tyyppi ja pirun komea. Siitä se alkoi kuusi vuotta sitten, Clarissa toteaa Metropolille.

Clarissa ja Eetu menivät naimisiin ystävänpäivänä. Parin oli tarkoitus mennä alun perin naimisiin jo kahta vuotta aikaisemmin, vuonna 2020

– Häät jouduttiin perumaan kolme kuukautta aikaisemmin koronan takia ja vuonna 2021 häitä jouduttiin siirtämään vielä vuodelle eteenpäin, Clarissa sanoo.

Pariskunnan vihkiminen tapahtui maistraatissa, minkä jälkeen he menivät yhdessä läheisimpien ihmisten kanssa syömään ravintolaan.

– Kunnon juhlat meidän on tarkoitus järjestää toukokuussa Italiassa.

– Menimme naimisiin maistraatissa ihan käytännön syistä, sillä suhteen laillistaminen on helpompaa täällä Suomen päässä kuin Italiassa.

Lue myös:

Sointu Borg rehellisenä ajasta ennen Diili-voittoaan – ”Elin Kelan yrittäjyysasumistuella ja olin ihan persaukinen”

Sointu Borg paljasti, miten elämä muuttui Diili-voiton jälkeen: ”Se on eriskummallista”