Entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssija Ansku Bergström tapasivat toisensa viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jossa he olivat ensimmäinen saman sukupuolen edustajista koostunut pari ohjelman historiassa. Pian kaksikko kertoikin jo julkisuuteen alkaneensa seurustelemaan.

Elina ja Ansku jakavat aktiivisesti sisältöä yhteisestä elämästään omille sosiaalisen median tileilleen. Viikonloppuna he vastailivat Instagramin Stories-osiossa seuraajiensa lähettämiin, hyvin henkilökohtaisiin kysymyksiin.

Kysymykset koskevat Elinan ja Anskun parisuhdetta. Elina muun muassa tunnustaa olleensa se, joka teki aloitteen ensimmäisenä. Hän myös kertoo ihastuneensa Anskuun heti ensisilmäyksellä.

– Muistan selkeesti ekan kerran kun näin Anskun revityissä shortseissa ja topissa ihan pikkulespona ja punastuin, enkä ollut ainoa, Elina kirjoittaa Instagramissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Eräs seuraaja haluaa tietää, onko Ansku aikaisemmin seurustellut naisen kanssa.

– Kaikkia kiinnnostaa et ootko sä Anskun ensimmäinen nainen? kysymyksessä kysytään Elinalta.

Elina antaa Anskun tehdä itse paljastuksen tämän omasta naishistoriasta.

– Ei oo, Ansku myöntää videolla.

Pariskunnan seuraajia on myös kiinnostanut, mistä voi tietää toisen olevan lesbo.

– Mä oon styylannu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta itsensä heteroksi luokitelleen kanssa. Kyl se on se kemia ja energia mikä sen kertoo. Lokerointi on vähän turhaa, mut kyl mä silti pidän itsenäni hyvin mielelläni lespolaatikossa, Elina toteaa.

Lue myös:

Elina Gustafsson julkaisi intiimin sänkykuvan tanssijarakkaansa kanssa: ”Käyn kuumana 24/7”

Ansku Bergström joutui äkilliseen leikkausoperaatioon – kiitti koskettavasti Ellu-rakastaan: ”Hän talutti mut toimenpidehuoneeseen”