Entinen strippari ryhtyi eroottiseksi noidaksi, joka auttaa asiakkaitaan kokemaan syvempää nautintoa

Entinen strippari Shaney Marie, 31, tekee nykyään uraa ammattimaisena noitana, joka opastaa asiakkaitaan pakanallisen erotiikan saloihin. Papittareksi itseään kutsuva nainen opettaa sekä pareja että sinkkuja Australiassa ja suunnittelee laajentavansa toimintansa myös Eurooppaan.
Uudessa-Seelannissa syntynyt Shaney Marie kertoo olevansa panseksuaali, mikä tarkoittaa, ettei hänen seksuaalisuutensa tunne sukupuolirajoja. Lisäksi hän on ekoseksuaali, eli luonto saa hänet syttymään seksuaalisesti.
– Työskennellessäni stripparina huomasin, että monet miehet tulivat hakemaan luotani syvempää yhteyttä eikä heillä ollut muuta paikkaa, mihin mennä, seksinoita kertoo.
Shaney Marien mukaan nykyisissä strippiluolissa on vain valtapeliä, mutta muinoin asiat olivat paremmin.
– Oli olemassa temppeli, josta miehet hakivat neuvontaa ja parannusta eroottisilta tanssijoilta, nainen sanoo.
Shaney Marien mukaan myös porno on turruttanut nykyihmiset.
– Hengellisyys on paras tapa tuoda erotiikan vivahteet meille taas tutuiksi, nainen opastaa.
Shaney Marie kertoo kiihottuvansa seksuaalisesti niinkin vähäisistä asioista kuin tuulenvire. Hän opettaa asiakkailleen rituaaleja, kuten rakkauden alttarilla rukoilua, eroottista tanssia ja kristallien sekä seksilelujen käyttöä seksuaalisen kliimaksin tehostamiseen. Hän myös tekee loitsuja syventääkseen seksuaalista nautintoa.
– Olen heteroseksuaalisessa suhteessa, mutta olen avoin tutkimaan elämää, joten minua voi kuvailla panseksuaaliksi, Shaney Marie kertoo omasta tilanteestaan.
Shaney Marien asiakkaista suurin osa on miehiä, jotka ovat iältään 20-70-vuotiaita.
– Noituuden ja pakanismin historia on täynnä virheellistä tietoa, mutta ihmiset ovat uteliaita ja hengellisyys on vähitellen korvaamassa uskonnon, Shaney Marie uskoo.

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.