Miss Suomi -finalisti ja sometähti Erika Helin paljasti, että on eronnut miesystävästään Ramzista. Maltalla asuva Helin tapasi Ramzin viime toukokuussa. Nyt hän kertoo erosta Instagram-tilinsä Stories-videolla.

– Olen ollut viime aikoina vähän pahalla päällä ja se on näkynyt täällä somessakin jonkin verran, vaikka en ole sitä sen kummemmin selitellyt. Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan ymmärtäneet, että parisuhde on tullut päätökseen ja olen käynyt aikamoisen helvetin läpi viimeisen kaksi kuukautta, Helin avautuu videolla kyynelehtien.

– Tuntuu, että pahin alkaa nyt olemaan ohi, mutta kuten näkyy niin ei ole kyllä yhtään helppoa päivää ollu vielä.

Helinin mukaan hän yrittää kuitenkin parhaansa mukaan jatkaa arkeaan, vaikkei se helppoa olekaan.

– Käyn hoitamassa mun arkiasiat itku silmässä ja jengi ihmettelee, että mikä tota vaivaa, mut se on sellaista.

– Pahinta tässä on itselle se, että olen ymmärtänyt tänä talvena ekan kerran mun elämässä, että mä ehkä haluaisin saada joskus oman perheen. Sitten kun tuollaisen asian oivaltaa ja se vähän niin kuin viedään pois niin se tuntuu aika musertavalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Helin kertoo saaneensa eronsa jälkeen monenlaisia kannustaviksi tarkoitettuja kommentteja, kuten ”Ethän sä ole vielä vanha ja sullahan on aikaa” ja ”Maailmassa miehiä riittää”.

– Tuollaista ei pitäisi sanoa ihmiselle, joka käy sitä surua läpi. Toi kuulostaa pelkästään vittuilulta, koska en mä halua perustaa perhettä jonkun random ihmisen kanssa. Haluan hyvän, tasapainoisen ja pitkän luottamussuhteen ennen kuin sitoudun johonkin, joka määrittelee mun koko loppuelämän.

– Vituttaa rehellisesti. Mutta ei se tästä ole kuin suunta ylöspäin. Toivottavasti ei kauhean montaa kertaa enää alaspäin.

Lue myös:

Erika Helin antaa 3 tärkeää vinkkiä kohutun OF-tilin perustamiseen – korjaa myös yleisen harhaluulon: ”Nyt saatte huokaista helpotuksesta”

Erika Helin kertoo totuuden hänen ja Gettomasan erosta – poikkeuksellisen rehellinen ulostulo: ”Läheisin ihminen pettää kaikista törkeimmällä tavalla”