Suomen tunnetuin OnlyFans-tähti Erika Helin on aloittanut Metropoli-viihdesivuston uutena bloggaajana. Hän kirjoittaa elämästään, mutta paneutuu erityisesti kohuttuun OnlyFans-maailmaan. Tuoreessa blogissa hän antaa 3 tärkeää vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon avatessaan OnlyFans-tilin.

– Ehkä kysytyin juttu mun yksityisviesteissä: Miten pääsen alkuun oman Onlyfans-tilin kanssa? Mä en pysty enää vastaamaan kaikkiin kyselyihin, koska niitä tulee niin paljon. Pahoittelut siitä! Erika Helin kirjoittaa blogissaan.

Hän kertoo blogissa näkemyksensä, mitä OnlyFans-tilin biotekstistä kannattaa tuoda esille.

– Itse oon kokenut hyväksi listata biossa sen mitä mun sivuilla on nähtävissä sekä mitä mun sivuilla ei ole. Näin tilaajat suunnilleen tietää mitä saavat eikä niillä ole syytä peruuttaa tilausta jos sisältö on erilaista kuin toivottu.

Erikalta kysytään usein neuvoja veroasioiden hoitamiseen, mutta hän on tehnyt selkeän linjauksen, ettei auta niissä. Syy siihen on selkeä. Hän ei ole asiantuntija sillä saralla, eikä siksi halua ottaa vastuuta kenenkään toisen veroasioista.

– Case closed ja nyt saa myös Ylilautalaisetkin huokaista helpotuksesta – me Onlyfans-tuottajat siis maksetaan tuloistamme veroja ihan niin kuin muutkin töissä käyvät ihmiset! Ja maksetaan samalla teidänkin loisiminen, Erika pamauttaa.

Lue Erikan koko blogi täältä.

Lue myös:

Playboy-kaunotar Erika Helin harkitsee uutta uraa Maltalla: ”Täällä on mahdollisuus tienata suuria palkkioita”

Erika Helin antautui auringon syleiltäväksi – poseeraa aistikkaana pikkubikineissä