Juontaja Janni Hussi, 30, vieraili tulevan aviomiehensä Joel Harkimon ja Jani Junnilan vetämässä Seminuoret sijoittajat –podcastissa ja paljasti samalla mielipiteensä avioehdosta. Jo alussa käy hyvin selväksi, ettei rahasta puhuminen ole Joelille yhtä helppoa kuin Jannille.

– Meidän perheessä ei koskaan puhuttu rahasta ja siitä puhuminen on mulle vähän hankalaa. En oikein diggaa siitä, Joel myöntää podcastissa.

Jani tiedustelee häitään valmistelevalta parilta suoraan ovatko he jo laatineet avioehdon tai yhteisen testamentin.

– Kyllä, olen ehdottomasti sitä mieltä. Fakta on, että Jollen suvulla on sitä pätää. En ole mitenkään oikeutettu niihin, jos semmoinen tilanne tulee. Enkä haluaisinkaan olla oikeutettu niihin tai koskea niihin, Janni toteaa.

Samalla tavalla hän ajattelee myös itse hankkimistaan tuloista ja omistuksista.

– Koen, että jos me erotaan niin, anteeksi nyt vaan, se ei ole sun ansiota jos siellä on omistuksia tai rahaa tilillä. Mun mielestä se on vaan fair play, että on avioehto.

Parilla on myös yhteistä yritystoimintaa, minkä takia avioehto on välttämätön. Joel on Jannin kanssa samoilla linjoilla, mutta asioden vatvominen kuuluu hänen mielestään molempien juristeille.

– Mulla on juristi, sulla on Janni juristi. Sitten me mennään omille juristeillemme kertomaan tai kirjoitetaan yhteiset speksit meidän molempien juristeille, laitetaan nimet pahviin ja tästä ei ikinä tarvitse keskustella, Joel nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Janni Hussin ja Joel Harkimon talosta tulossa todellinen luksuslukaali – ensimmäiset kuvat ökypaikasta julki!

Janni Hussi oikoo virheellistä uutisointia – joutuu pian leikkaukseen: ”Ei liity mitenkään syöpään”