Tälläkin hetkellä lukuisat parisuhteessa ja naimisissa olevat ihmiset pitävät yllä sivusuhteitaan, joista he toivovat kenties saavansa lisää huomiota, jännitystä, seksiä tai hellyyttä. Tai ehkä he eivät vain usko yksiavioisuuteen.
Monesti on kiistelty siitä, millainen pettämisen muoto on petetyn kumppanin kannalta pahin. Jonkun mielestä pidempään, jopa vuosia, jatkunut sivusuhde on kaikista viheliäisin, kun taas joku toinen ajattelee, että yhden illan juttu perustuen vain seksiin on jopa pahempi. Onko kumppani nimittäin valmis heittämään kaiken yhdessä koetun romukoppaan vain hetken nautinnon vuoksi?
Kukaan tuskin voi kuitenkaan kiistää, etteikö pettäminen tuntuisi vielä pahemmalta, jos kumppani pettäisi oman parhaan ystävän tai esimerkiksi sisaren tai veljen kanssa. Varsinkin nykymaailmassa, jossa kamerapuhelimia on joka puolella ja sosiaalinen media rehottaa, kiinnijääminen on lähes sataprosenttisen varmaa.
Alla olevalla videolla esiintyy mies, joka on avioliittonsa aikana useasti yrittänyt päästä vaimonsa parhaan ystävän kanssa sänkyyn. Hän ei kuitenkaan tiedä, että vaimo ja tämän paras ystävä lyöttäytyvät yhteen paljastaakseen miehen katalat aikeet. Katso mitä tapahtuu, kun kaikesta tietämätön aviomies astelee vaimonsa ystävän oven taakse aikomuksenaan muhinoida naisen kanssa, mutta oven takana odottaakin oma vaimo!
Harkitsetko pettämistä, varsinkin jonkun kumppanisi tunteman henkilön kanssa? Katso tämä video ja mieti uudestaan!

Kuva: YouTube
Kuva: Pixabay