Harvat ammatit ovat yhtä intiimejä kuin seksityöläisten, mutta alan ammattilaiset pitävät työn työnä eivätkä halua olla tekemisissä asiakkaidensa kanssa vapaa-ajalla, eli omassa elämässään.
Poikkkeuksia kuitenkin on, sillä joskus suhde asiakkaiseen saattaakin muuttua työstä rakkaudeksi. Suosikkielokuva Pretty Womanin juoni ei siis ollut täysin tuulesta temmattu. Aiheesta keskustellaan mm. Saafe-sivustolla. Palvelu on tarkoitettu seuralaisille, jotka saavat sieltä neuvoja sekä tukea toisilleen.
Eräs nimetön seuralainen, joka on seurustellut vuosia entisen asiakkaansa kanssa, halusi kuulla muiden mielipiteitä liittyen tähän asiaan. Oliko hänen suhteensa ainoa laatuaan? Salailevatko seuralaiset näitä suhteita?
Nimimerkki Mirror kertoo, että hän päätyi entisen asiakkaansa kanssa naimisiin. Toinen nainen nimimerkillä Loubyloo paljastaa deittailevansa entistä asiakastaan jo neljättä kuukautta ja hyvin menee. Mies tukee naista ja ymmärtää, kun tämä kertoo miten hänen työpäivänsä on mennyt. Loubyloo tietää, että hyvä kommunikaatio ja rehellisyys ovat erittäin tärkeitä tekijöitä jokaisessa parisuhteessa, mutta etenkin suhteessa, jossa toinen osapuoli on seksityöläinen. Kun molemmat osapuolet osaavat pitää mielessään erillään naisen työn ja hänen kotielämänsä, suhde voi toimia.

Nimimerkki Red KB pohtii, että hänen liiketoimintansa ei pyörisi, jos hän rakastuisi asiakkaisiin. Hän ei ole koskaan seurustellut asiakkaan kanssa, mutta jos niin kävisi, hän pitäisi kuukauden ajan tiukkaa seksikieltoa varmistaakseen, että asiakas ei vain halua seksiä ilmaiseksi. Nimimerkki TrashAzn on samaa mieltä. Hän uskoo, että monet miehet pitävät ideasta, että heillä on oma ilmainen prostituoitu, mutta heti kun he kyllästyvät, he jatkavat matkaa.
Nimimerkki Naughtyforty sanoo nostavansa hattua kaikille, joilla on oikeasti energiaa ja henkistä kykyä pitää yllä suhteita entisiin asiakkaisiin. Lopuksi hän vielä toteaa, että hänelle se ei tulisi mieleenkään!
Lähde: The Independent