Juontaja Kimmo Vehviläinen, 48, ja hänen rakkaansa, kampaamoyrittäjä Petra Sydän, 42, ovat avautuneet parisuhteestaan Ilta-Sanomien haastattelussa. Haastattelussa kaksikko kertoo muun muassa rakastumisestaan sekä uusperhe-elämästään.

Petra kertoo rakastuneensa Kimmoon ensisilmäyksellä, mutta Kimmolla rakastumisen tunne heräsi vasta hieman myöhemmin.

– Olin isossa sinkkueuforiassa, koska pitkä parisuhteeni oli juuri päättynyt. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni todella onnellinen sinkku, Kimmo sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kimmon ja Petran uusperheeseen kuuluu Kimmon aikuisten tytärten ohella myös Petran Ilo-poika. Pariskunnan mukaan uusperhe-elämä on mennyt todella hienosti.

– Jos jätän Ilon Kimmon lasten hoidettavaksi, niin minulla on pelkästään turvallinen olo ja tiedän, että kaikki menee hyvin, Petra kertoo.

Kimmo lepytteli minua lihapiirakalla

Kimmo ja Petra toteavat haastattelussa olevansa myös hyviä riitelemään. He riitelevät omien sanojensa mukaan huomattavan vähän, eikä kumpikaan tunnustaudu pitkävihaiseksi.

– Ainoastaan humalassa riiteleminen tekee meistä aika idiootteja. Kerran riitelimme bileissä, kun Kimmo puhui mielestäni asiattomuuksia. Lopulta menin muualle ja laitoin Kimmolle pitkän viestin. Kimmo yritti tulla lepyttelemään minua lihapiirakalla, mutta tempaisin piirakan hänen kädestään lattialle, Petra kertoo ja toteaa tämänkin riidan lopulta selvinneen.

– Meillä on molemmilla aina halu puhua riidat halki ja pyytää anteeksi, Kimmo komppaa.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Kimmon julkaisema kuva aiheutti kohun

Kimmo ja Petra ottavat haastattelussa kantaa myös Kimmon viime kesänä julkaiseman kuvan aiheuttamaan kohuun. Kimmo julkaisi Instagram-tilillään alla olevan kuvan Petrasta, jossa tämä laittaa hiuksiaan mökkiterassilla ilman housuja. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Kovasti se nousi puheenaiheeksi, koska eräs asiakkaanikin tuli kampaamoni ovelta huutelemaan, että sehän oli upea kuva, Petra kertoo.

Kimmo sen sijaan sanoo ymmärtäneensä, miksi kuva nostatti niin suuren kohun.

– Väitän, että tästä tuli kohu, koska kuvan julkaisi 48-vuotias mies, hän sanoo.

Lue myös:

Podcast: Kimmo Vehviläinen ja Arttu Lindeman avoimina ihannenaisistaan – viehättyvät luonnollisuudesta: ”Kauniit tissit on kauniit tissit”

Kimmo Vehviläisen salakuvaama video Petra-rakkaasta hauskuuttaa somessa: ”Vaimoni tekee salaisia ydinkokeita”