Monesti kuullaan sanovan, että rakkaus ei katso ikää. Kuitenkin liian suuri ikäero saattaa aiheutta melkoista arvostelua.
Jari, 25, ja Jaana, 42, ovat olleet paljonkin arvostelun kohteena. Pariskunnan 17 vuoden ikäero on rasittanut heitä jatkuvasti.
– Olen kuullut hurjasti kettuilua siitä, että onko Jari poikasi vai poikaystäväsi. Ihmiset eivät halua ymmärtää, että olemme rakastuneita, Jaana kertoo Metropoli.netille.
Jaana ja Jari tapasivat vuonna 2015 helsinkiläisessä ravintolassa. Aluksi he juttelivat usean viikon pelkästään netin välityksellä, mutta lopulta päätyivät myös treffeille. Tämän jälkeen se oli menoa.
– Jarin huumorintaju sekä ulkonäkö olivat niin upeita, että rakastuin heti. Veikkaan, että Jarilla meni hieman pidempi aika lämmetä, Jaana naurahtaa.
– Olin kyllä ihastunut jo heti ensimmäisestä illasta alkaen, mutta toki mietin itsekin ikää. Kuitenkaan en antanut sen häiritä ja siksi tympii, kun niin moni siitä jatkuvasti edelleen puhuu. Johan tässä on 3 vuotta jo oltu yhdessä, Jari kertoo.
Muun muassa useat ystävät ovat kyselleet, että miksi nuori mies ottaa vanhemman naisen.
– Vastaan vain, että olen rakastunut, Jari tokaisee.
Pariskunta kertoo myös, että heillä on yhteinen talo. Lapsista pariskunta ei haaveile, mutta lemmikkejä löytyy. Kaksikko asuu 3 kissan kanssa.
– En ole koskaan haaveillut lapsista, eikä Jarikaan. Haluamme viettää aikaa toistemme kanssa sekä matkustella. Kissoja hoitaa aina hyvä ystäväni kun olemme reissussa, Jaana toteaa.
Pariskunta toivookin, että ihmiset lopettaisivat jatkuvasti iästä puhumisen ja antaisivat heidän olla onnellisia. Sehän on kuitenkin tärkeintä.
– Jarin vanhemmat ovat välillä huolissaan, että eivätkö he saa nyt lapsenlapsia. Onneksi muuta kuittailua ei kummankaan vanhemmilta tule – he ymmärtävät, että olemme onnellisia.
Jarin ja Jaanan nimet on muutettu heidän pyynnöstään.
Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuva: Pixabay