Hetken raivon vallassa kuka tahansa saattaa sanoa puolisolleen ikäviä asioita, joita pyytää hetken kuluttua anteeksi. On kuitenkin eri asia, jos yritämme varta vasten musertaa rakastamamme ihmisen sanoillamme. Miehet jakoivat anonyyminä ikävimmät asiat, jotka vaimo on sanonut riidan keskellä. Alla on kymmenen julminta kommenttia.

1. Saat minut haluamaan tappaa itseni

Eräs mies kertoo ex-tyttöystävänsä sanoneen, että miehen takia hän ajattelee koko ajan itsemurhaa. Miehen mukaan tapauksen hyvä puoli oli se, että se sai hänet lähtemään suhteesta.

2. Ajattelen eksääni seksin aikana

Kesken riidan nainen paljasti miehelleen ajattelevansa eksäänsä, kun he harrastavat seksiä. Mies kertoo, ettei vieläkään ole päässyt yli vaimon sanoista, vaikka tapauksesta on viisi vuotta.

3. Kohtelet minua kuin seksilelua

Nainen väitti miehensä kohtelevan häntä kuin taloudenhoitajaa ja seksilelua. Mies myöntää naisen olleen oikeassa ja kertoo sittemmin tehneensä parannuksen.

4. Olet kusipää

Kesken riidan vaimo kutsui miestään kusipääksi. Mies kertoo sen tuntuneen erityisen pahalta, sillä vaimo ei yleensä koskaan nimittele ihmisiä.

5. En halua harrastaa seksiä, sillä olet lihava laiskiainen

Pari riiteli seksin vähyydestä, kun nainen totesi, että heidän seksielämänsä voisi piristyä, jos mies urheilisi eikä olisi lihava laiskiainen.

6. Petin sinua, sillä olet tylsä

Salasuhteesta kiinni jäänyt vaimo kertoi pettämisen syyksi, että mies on tylsä. Ei liene yllätys, ettei pari ole enää yhdessä.

7. Ongelma on se, mitä hän ei sano

Mies kertoo, ettei hänen vaimonsa koskaan sano mitään erityisen kauheaa. Sen sijaan puoliso pyörittelee silmiään ja käskee miestään ryhdistäytymään. Miehen mielestä se on turhauttavampaa kuin mikään nimittely.

8. Seksi ei ole hyvää

Pari harrasti seksiä, kun nainen alkoi nauraa ja kysyi mieheltä, mitä ihmettä tämä oli tekemässä.

9. Teet aina jotain väärin

Mies kertoo vaimonsa aloittavan lauseensa sanaparilla ”aina sinä” kaikkien riitojen yhteydessä. Pari on käynyt terapiassa ratkomassa kommunikointiongelmiaan, mutta miehen mukaan se ei ole tuottanut tulosta.

10. Tarvitset terapiaa

Mies kertoo vaimon peittäneen kasvonsa käsillään kesken riidan ja sanoneen, että mies selkeästi tarvitsee terapiaa.
Lähde: Your Tango

Kuva: PxHere