Kesäkiimaa? Näin hankit yhden yön suhteen ja varmistat, että se on molemmille hyvä kokemus!

Yhden yön suhde kuulostaa monille hyvin yksinkertaiselta asialta toteuttaa. Kesäkiiman yllättäessä halut voittavat järjen ja hypätään sänkyyn jonkun tutun tai tuntemattoman kanssa, eikö niin? No, ei se ole aivan niin helppoa.

Monesti yhden yön suhteista jää morkkis, mutta kun osaa käyttäytyä oikein varsinkin seksin jälkeen, siitä jää molemmille niin sanotusti hyvä maku suuhun.

Näillä ohjeilla onnistut hankkimaan itsellesi yhden yön suhteen ja tekemään siitä hienon kokemuksen molemmille.

1. Ole valmis tekemään töitä sen eteen

Erään deittisovelluksen käyttäjistä vain 2 % halusi yhden yön suhteen pidempiaikaisen seurustelun sijaan. Tutkimusten mukaan miehet laskevat rimaa yhden yön suhteissa, mutta naiset puolestaan nostavat omaa rimaansa. Miesten siis täytyy todella panna parastaan naisen liehittelyssä, jotta yhden yön suhde onnistuu.

Yksi helpoimmista keinoista löytää pikaista seuraa on käyttää siihen tarkoitettuja netti- ja mobiilisovelluksia. Tinder toimii edelleen tähänkin tarkoitukseen, vaikka monet naiset siellä ilmoittavatkin etteivät halua yhden yön suhteita, eli ONS. Monet muut sovellukset on tarkoitettu suoraan seksiseuran hakuun.

2. Älä hätäile

Kaikki tietävät, mitä hätäilyllä saadaan aikaan… Sänkyyn kiirehtiminen ei ole kovin kunnioittavaa, joten käytä liehittelyyn aikaa ja anna hänelle huomiota. Äläkä juo itseäsi liian känniin.

3. Tee siitä sen arvoista – molemmille

Tuoreet tutkimukset osoittavat, että nainen ei saa kovinkaan paljoa irti yhden yön suhteesta. 24 000 miestä ja naista kattaneen tutkimuksen mukaan vain 40 % naisista sai orgasmin viimeisimmässä yhden yön suhteessaan. Miehillä luku oli 80 %. Sosiologi Elizabeth Armstrongin 15 000 naista kattaneessa haastattelututkimuksessa naisten osuus olivieläkin huonompi, vain 10 %.

4. Ole sopivasti tuhma

Yhden yön suhteessa molempien sukupuolten on helpompi olla villi ja tuhma. Esimerkiksi naisen on helpompi vaikkapa sanoa: ”Vedä minua hiuksista”, koska hän ei aio enää nähdä kyseistä miestä uudelleen. Liika on kuitenkin likaa, joten malttia matkaan, niin kummallekaan ei jää paha mieli jälkeenpäin.

5. Jää yöksi

Hiipiminen pois yhden yön suhteesta on alhaista eikä niin tule koskaan tehdä, ei edes aamulla kun toinen vielä nukkuu. Paikalta pakeneminen saa toisen tuntemaan itsensä ja koko kokemuksen halvaksi.

6. Älä teeskentele

Tee aikomuksesi selväksi. Vaikka miten ajattelisimme, ettei yhden yön suhteissa ole tunteita mukana, niitä on aina kun ihmiset ovat läheisessä kanssakäymisessä. On sitten kyseessä syyllisyyden tunne tai jokin muu, paras tapa välttyä negatiivisilta tunteilta on olla avoin ja rehellinen koko tapahtumasta. Älä anna ristiriitaisia merkkejä esimerkiksi kyselemällä hänen perhesuunnitelmistaan. Brunsseja, puhelinnumeroiden vaihtamisia ja vastaavia ei kannata ehdotella. Molemmilla kuitenkin oli (näiden ohjeiden avulla) jännittävä ja seksikäs yhteinen kokemus, jollaiseksi se saa jäädäkin. Toki toiselle voi vaikka tarjoutua soittamaan taksin ja kiitellä kuumasta yöstä.

7. Entä jos…

Poikkeuksena kohtaan 6, joskus voi käydä niinkin, että kohtaamasi henkilö olikin niin huippu, että haluat nähdä hänet uudelleen. Jos hän tuntee samoin, hieno juttu! Toiseen ihastuminen syvemmin vain yhden yön jälkeen ei ole harvinaista. Erään tutkimuksen mukaan jopa 45 % miehistä toivoi yhden yön suhteensa muuttuvan seurusteluksi.

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.