Kiinnostaisiko anaaliseksi, mutta et ole vielä syystä tai toisesta uskaltanut tai halunnut kokeilla sitä? Alla kahden anaaliseksiä kokeilleen naisen vinkit ensikertalaisille.

Anaaliseksi pysyttelee edelleen tabuna naisten keskuudessa. Urbaanin legendan mukaan miehet haluavat naiselta anaaliseksiä, koska oletettavasti peppureikä on tiukempi ja koska sitä harastetaan niin usein pornofilmeissä. Saman legendan mukaan naiset joskus suostuvat siihen jostain erityisestä syystä, kuten palkintona, syntymäpäivälahjana, tai neuvotteluvalttina.

Peppuseksistä ei ole helppoa löytää kattavaa käytännön tietoa, joten Cosmopolitan-lehden Anna Breslaw kysyi kahdelta anaaliseksiä kokeilleelta naiselta heidän motiiveistaan ja valmistautumisesta siihen, ja oliko kokemus tyydyttävä.

Kaikki varmasti haluavat tietää ensimmäiseksi… sattuuko se?

Nainen 1: Minun kohdallani kyllä. Ensimmäisellä kerralla ajattelin: ”Voi ei, sinne ei kuulu mennä mitään.” Sinun täytyy oikeasti rentoutua. Hengitä syvään ja rentoudu. Kipu lakkaa, kun lopulta rentoudut, mutta minulle se voi palata takaisin, kun hän alkaa työntää edestakaisin. Luin jostain, että pepputulpan laittaminen esileikin aikana auttaa suuresti, mutta en ole koskaan käyttänyt sellaista.

Nainen 2: Kyllä! Jos se ei sattuisi, asiasta ei puhuttaisi.

Miksi halusit kokeilla anaaliseksiä?

Nainen 1: Päätin kokeilla sitä, koska olin kuullut että se voi olla todella tyydyttävää ja jotkut naiset voivat saada siitä orgasmin. Se on myös iso tabu ja todella tuhmaa, ja olen yksi niistä naisista, joka sattuu pitämään sellaisesta. Päätin siis kokeilla.

Nainen 2: Teen sen yleensä vain humalassa, tai jos haluan tehdä vaikutuksen siihen onnekkaaseen mieheen, jonka kanssa olen.

Kumpi halusi sitä enemmän, sinä vai mies?

Nainen 1: Minä. Olin kuullut, että jotkut naiset rakastavat sitä, joten halusin kokeilla sitä. Poikakaverini ei ole kauhean innostunut siitä, minkä vuoksi olemme tehneet sen vain kolme kertaa.

Nainen 2: Hän. Se tapahtuu vain silloin, jos olen suostunut siihen. Riippuu miten innostunut olen hänestä… ja jälkeenpäin ajattelen, että hän on tavallaan minulle jotain ”velkaa”.

Miltä se tuntuu ensimmäisellä kerralla?

Nainen 1: Se on outoa. Se tuntuu tiukalta eikä kovin miellyttävältä. Se tuntuu kuin lihaskrampilta. Niinkuin yrittäisin rentouttaa lihasta ja venytellä sitä, mutta se ei suostu tottelemaan. Siltä se ainakin tuntuu aluksi. En pitänyt siitä. Mutta sitten rentoudut ja se alkaa tuntua vähän paremmalta.

Nainen 2: Aluksi erittäin epämiellyttävältä. Tuntuu aivan kuin penis menisi takapuoleesi.

Miltä se tuntuu myöhemmin?

Nainen 1: Se tuntuu siltä, että olet täynnä ja se on erittäin intensiivistä.

Nainen 2: Ajan myötä siihen sopeutuu. Tavallaan vähän niinkuin vaginayhdyntään.

Tuntuuko se koskaan hyvältä?

Nainen 1: Tunnen joitakin naisia, jotka rakastavat sitä… [mutta] se on yksi niistä asioista, joita pitää kokeilla useamman kerran, ennenkuin tietää pitääkö siitä.

Nainen 2: Se ei koskaan oikeastaan tunnu hyvältä. Siitä kai vaan tulee siedettävämpää. Riippuu myös miehen koosta.

Pitääkö sieltä vahata ihokarvat pois?

Nainen 1: Mielestäni ei tarvita vahausta. Suhteen alussa otin brasilialaisia vahauksia, mutta nyt teen sitä hyvin harvoin.

Nainen 2: Ei, ei tarvita… En usko että kukaan peppuseksiä haluava mies on pyynnössään niin yksityiskohtainen, että haluaisi vielä täysin sileää aukkoakin.

Yleisesti ottaen, miten varhaisessa vaiheessa suhdetta se yleensä tapahtuu?

Nainen 1: Olimme olleet yhdessä 7 kuukautta, ennenkuin teimme sen. Tiedän tosin naisia, jotka tekevät sen heti ensimmäisellä kerralla. Mutta ne ovatkin ne naiset, jotka rakastavat peppuseksiä.

Nainen 2: Hmm… kokemukseni mukaan tiedät jo melko aikaisessa vaiheessa seurustelua, onko hän kiinnostunut siitä. Mielestäni tällaista ”fetissiä” ei ole niin helppo salata.

Miten paljon liukuvoidetta? Mitkä tuotemerkit ovat parhaita?

Nainen 1: Paljon liukuvoidetta! Siis molemmille. En voisi edes kuvitella tekeväni sitä ilman liukuvoidetta.

Nainen 2: Paljon. Mitä tahansa merkkiä. Jopa sylkeä, jos mitään muuta ei ole saatavilla.

Vuotaako sinusta verta peppuseksin aikana?

Nainen 1: Minusta ei vuotanut verta (ei ainakaan tietääkseni). Mielestäni se on täysin mahdollista, varsinkin jos mies tunkee liian voimakkaasti, tai ei käytä liukuvoidetta (irvistää).

Nainen 2: Muistaakseni ei.

Laitatko sänkyyn pyyhkeen, tai jotain vastaavaa?

Nainen 1: En taida tietää miksi niin pitäisi tehdä. Se ei mielestäni ole sen sotkuisempaa kuin normaalikaan seksi.

Nainen 2: Tahrat lakanoissa ovat riskinä, mutta sen nyt voi jo olettaakin.

Kannattaako ensin ottaa jokin peräruiske tai huuhtelu?

Nainen 1: Ajattelin sitä kyllä, mutta en ottanut sellaista. Enkä ota jatkossakaan. Siitä olisi mielestäni liikaa vaivaa, enkä ole kuullut että kukaan olisi sellaista ottanut, joten en tiedä onko se normaalia ja en vain tiennyt siitä.

Nainen 2: Ei. Jos hän pyytää sisäänpääsyä ulosmenoväylääni, hänen pitäisi tietää odotettavissa olevat riskit. Paitsi jos söit illalliseksi chipotlea. Siinä tapauksessa sanoisin, että ilman muuta peräruiske. Luulen, että riski ilmenee vasta itse tilanteessa, sillä eihän kukaan sano, että ”odota vähän, käyn välillä huuhtelemassa perseeni. Tulen pian takaisin?”

Onko jälkeenpäin paljon siivottavaa?

Nainen 1: Ei mielestäni. Varsinkaan jos käytätte kondomia. Se vain otettiin pois ja sen enempää siivoamista ei tarvittu.

Nainen 2: Toistan, chipotle.

Pitäisikö etukäteen tietää jotain, esim. asennoista?

Nainen 1: Tein sen koiratyylillä ensimmäisellä kerralla ja seuraavaksi tein sen, kun hän istui sohvalla (istuin hänen päällään selkä häntä kohti). Jälkimmäinen on selvästi parempi asento. Kahden homoystäväni mukaan paras keino on juuri se, että nainen istuu miehen päälle hitaasti ja omaan tahtiinsa, jonka jälkeen he voivat kääntyä siten, että mies on päällä, ja he voivat sitten jatkaa miten haluavat. Tärkeintä kuitenkin on, että nainen saa määrätä oman tahtinsa.

Nainen 2: Mielestäni koiratyyli on paras.

Kondomeja tietenkin, eikö niin?

Nainen 1: Todellakin kondomeja.

Nainen 2: Jopa vielä paremmalla syyllä!

Oletko koskaan saanut orgasmia pelkästä anaaliseksistä?

Nainen 1: En, mutta olen kuullut että se on mahdollista.

Nainen 2: En, mutta en ole saanut pelkästä vaginayhdynnästäkään.

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Pixabay