Kohuttu miljonääri ja poliitikko Petrus Pennanen, 49, meni helmikuussa 2021 kihloihin puolisonsa Roosa Sandelinin, 24, kanssa. Pariskunnan suhde on kuluneen vuoden sisällä noussut useita kertoja lehtiotsikoihin Petruksen ja Roosan välille puhjenneiden riitojen vuoksi.

Roosa on useasti avautunut parin myrskyisästä suhteesta omalla Instagram-tilillään. Hän on muun muassa julkaissut kuvia ruhjotusta vartalostaan, mistä voi päätellä Petruksen pahoinpitelevän häntä.

Julkaisujensa yhteydessä Roosa on tavannut todeta kyseessä olleen ”viimeinen kerta”, ja että nyt hän vihdoin eroaa Petruksesta. Kaksikko on kuitenkin aina sopinut riitansa ja jatkanut yhdessä luksuselämäänsä. Saa nähdä, joutuuko Roosa turvautumaan peräti lainan hakemiseen netistä, jos pariskunnalla tulee ero.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään tiistaina 26. huhtikuuta Roosa julkaisi jälleen Instagramissa kuvia, jotka ovat järkyttäneet hänen seuraajiaan.

Roosa lisäsi sekä Instagramin Stories-osioon että Feediin kuvia runnotuista kasvoistaan. Hänen poskessaan näkyi suuri mustelma, joka oli mahdollisesti peräisin pahoinpitelystä.

– En enää vaikene, sinä et ole mies, satutit minua ja sanoit minua hulluksi ja sait kaikki ajattelemaan että minä olen se hullu, Roosa kirjoitti julkaisunsa ohessa.

Eräs huolestunut seuraaja halusi tietää, voiko naista auttaa jotenkin.

– Voi auttaa niin että saan asunnon, en ole saanut apua koska asun vittu miljonäärin kanssa ja en ole oikeuttu mihinkään tukiin. Lisäksi sukulaiset ei auta. Tää on mun viimenen avun pyyntö. Tapan itseni koska en saa apua keneltäkään, Roosa vastasi. 

Runsaasti huomiota herättäneet otokset ehtivät olla Roosan Instagramissa noin parin tunnin ajan, kunnes nainen päätyi poistamaan ne. Syytä poistamiseen Roosa ei ole kertonut.

– Miks poistit kuvas? Roosan aiemman kuvan kommenttikentässä ihmetellään.

Roosalla on Instagramissa yli 22 tuhatta seuraajaa. Instagramin lisäksi Roosa tekee rohkeaa sisältöä aikuisille suunnatulle OnlyFans-sivustolle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Seiska: IT-miljonääri Petrus Pennasen kihlattu turvakodissa – julkaisi kuvia pahoinpidellystä vartalostaan

Vahvistaako tämä kuva Harri Moision yllätyseron? – naisystävä poseeraa toisen miehen kanssa