Koollako ei ole väliä? Vasta tämän mittainen riittää naisille!

”Kumpaa arvostat enemmän – miehen kokoa vai taitoa?” Tämä on kysymys, joka on esitetty naisille kautta aikain, ja se jakaa mielipiteitä edelleen.

Jotkut naiset pitävät tärkeänä sitä, että mies tietää mitä tekee, kun taas joillekin suuri koko korvaa taitamattomamman rakastajan kyvyt. Kolmas ryhmä naisista ottaisi mielellään vähän kumpaakin.

Vaikka peniksen koko on usein keskustelun aiheena, valitaan kumppani useimmiten muidenkin kriteerien perusteella kuin koon itsensä. Mutta minkä kokoisen naiset valitsisivat, jos saisivat itse päättää?

Eroottisen verkkokaupan Sinful.fi:n mukaan vastaus on tasan 12 cm. Tulos on laskettu verkkokaupan suosituimpien dildojen keskimäärisestä pituudesta.

– Laskimme tämän mitan saadaksemme paremman tietämyksen siitä, mistä asiakkaamme pitävät. Lisäetuna toki näiden mittojen tunteminen helpottaa oikeanlaisten tuotteiden hankkimista valikoimiimme – voimme tarjota sitä, mitä asiakkaat haluavat, sanoo Maija Hannula, Sinful.fi:n maajohtaja, ja kertoo suosituimpien dildojen halkaisijan olevan 3,85 cm.

Iloisia uutisia suomalaisille miehille

Uutisten siitä, kuinka pitkää naiset haluavat, odotetaan ilahduttavan suomalaisia miehiä. 12 senttimetriä keskipituutena sopii hyvin suomalaisen miehen ruumiinrakenteeseen, sillä suomalainen penis on Psychology Today julkaisussa ilmestyneen artikkelin ”Paljonko koolla on todella merkitystä?” mukaan keskimääräisesti 13,78 senttimetriä pitkä erektiossa.

Nämä mitat ovat hyvä pohjatieto sille, mitä naiset oikeasti haluavat ja rauhoittavaa tietoa miehille, jotka vertaavat itseään verkkokaupan suurimpiin dildoihin.

– Miehet saavat tästä vakuutta siitä, että naiset pitävät heistä juuri sellaisina kuin he ovat. Aina löytyy miehiä, jotka ovat keskivertoa suurempia tai pienempiä, mutta niin ovat naisten ostamien seksilelujenkin koot, Hannula sanoo.

Seksilelujen verkkokaupassa saa selkeän kuvan naisten suosimista tuotteista: Dildot, joiden ulkomuoto on realistinen ja jotka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, ovat myydyimpiä dildoja.

Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.