Miksi miehet haluavat kumppanin nielevän lastinsa? Ja mitä sanoa, jos kumpikaan ei vain nappaa?

Hyvin usein pornossa akti päättyy miehen ejakulaatioon naisen kasvoille. Oikeassa elämässä tämä ei kuitenkaan ole lainkaan yleistä, vaan monet miehet haluavat varsinkin suihinotossa kumppaninsa nielevän siemennesteensä. Suurelle osalle suuseksin antajista tämä ei kuitenkaan ole yhtä lailla unelmien täyttymys. Hän mieluummin sylkee sperman kuin nielee sen.

1. Miksi miehet haluavat kumppaninsa nielevän?

Monelle miehelle ideaali suihinotto päättyy nielemiseen. Miksi näin on?

Kyse voi olla vähemmän nielemisestä ja enemmän sylkemisestä, koska monille sylkemisestä tulee mielikuva jostain vastenmielisestä, joka sylkäistään pois. Miehet eivät halua olla vastenmielisiä naisen silmissä.

On myös olemassa mielikuva tietystä naistyypistä, joka nielee sylkemisen sijaan. Tällaisten naisten mielletään yleensä olevan hauskempia, tuhmempia ja jännittävämpiä kuin sylkijöiden, joiden ajatellaan olevan sievistelijöitä.

Nieleminen on miesten mielestä selkeästi seksikkäämpää kuin sylkeminen, sillä nieleminen yleisemmin tarkoittaa ”nam” ja sylkeminen ”yök”. Nieleminen on seksikästä ja pysyy tunnelmassa, kun taas sylkeminen on sievistelevää ja antaa ällöttävän tunteen, tuhoten tunnelman. Näin monet miehet tiedostamattaankin ajattelevat.

Joillekin kumppaneille nielaiseminen on nopeampaa ja helpompaa. Siitä syntyy vähemmän sotkua, eikä tarvitse heti poistua sängystä syljeskelemään.

2. Miksi ei haluta niellä?

Edellä mainittujen perustelujen jälkeen voisi ajatella, että miksei sitten vain nielisi? Se on seksikkäämpää, siistimpää ja helpompaa, joten miksipä ei?

Monet vain eivät yksinkertaisesti halua saada spermaa suuhunsa, saatika niellä sitä. Ehkä he eivät pidä sen mausta, koostumuksesta tai voimakkaasta purkautumisesta suuhun. Tai he eivät vain halua nielaista minkäänlaisia ruumiinnesteitä.

Täytyy myös muistaa sukupuolitaudit. Voit saada tippurin tai klamydian ja siemenneste voi sisältää myös hepatiitti B:n tai HIV:n.

Nielemisessä tai sylkemisessä ei kummassakaan ole mitään väärää ja aina täytyy kunnioittaa toisen valintaa tehdä tai olla tekemättä jompaa kumpaa tai kumpaakaan.

3. Miten keskustella nielemisestä vs. sylkemisestä?

Koskaan ei saa laueta toisen suuhun ilman ennakkovaroitusta tai vaatia häntä vasten tahtoaan nielaisemaan spermaa. Asiasta täytyy keskustella etukäteen.

Ottavan osapuolen täytyy saada tehdä päätös itse ja etukäteen. On täysin ok kertoa kumppanille, että omasta mielestä se on seksikästä ja että toivoisi sitä, mutta hänen täytyy saada silti itse päättää asia.

Asiasta kannattaa keskustella kysymysluonteisesti, ei vaatimuksena. Kysymyksellä alkavat keskustelut ovat aina hedelmällisempiä. Voit esimerkiksi kysyä kumppaniltasi, mistä hän pitää tai millaisia kokemuksia hänellä on ollut nielemisestä. Jos hän ei halua niellä, ei ole loukkaavaa kysyä syytä siihen, kunhan ei tee kysymystä valmiilla asenteella.

Älä painosta, vaan anna hänelle erilaisia vaihtoehtoja. Jos vaihtoehdot eivät kiinnosta, asia on loppuun käsitelty ja voitte tehdä jotain muuta. On tärkeä ymmärtää, että jos vaadit häntä valitsemaan joko nielemisen tai sylkemisen, hän voikin olla valitsematta kumpaakaan, eikä anna sinulle suuseksia ollenkaan.

4. Vaihtoehtoja nielemiselle ja sylkemiselle

Jos keskustelun lopputulos ei ole sinulle mieluisa, sinun täytyy vain hyväksyä se.

Suuseksi voi kuitenkin päättyä muillakin tavoilla. Jos sinua esimerkiksi häiritsee eniten silkka voima, jolla kumppanisi sylkee pois ruumiinnesteesi, voisitte pitää sängyn vieressä lasia, johon hän voi valuttaa lastin varsin huomaamattomasti. Tällöin hänen ei tarvitse mennä vessaan ja/tai sylkeä äänekkäästi.

Jos kumppaniasi häiritsee siemennesteen maku, hän voi ottaa sen suoraan syvemmälle kurkkuun, jolloin hän ei maista sitä kielessään. Tämä tietenkin edellyttää, että kumppanisi kykenee ottamaan elimesi niin syvälle. Voit myös syödä jotain, mikä saa siemennesteesi maistumaan paremmalta. Tällaisia ovat esim. kaneli, sitruuna, piparminttu, persilja, omena, karpalo, luumu, kirsikka, mustikka ja ananasmehu. Siemennesteen maku muuttuu kitkerämmäksi mm. seuraavista: tupakka, alkoholi, huumeet, kahvi, parsa, kaali, parsakaali, maitotuotteet, punainen liha, hampurilainen, pizza, ranskalaiset, tacot ja säilöntäaineet.

Kumppanisi voi myös kertoa, mihin hän haluaa sinun laukeavan, esim. rinnoille tai vatsalle, tai hän voi katsella kun laukeat jonnekin muualle. Jo tällaisesta puhuminen voi olla kiihottavaa molemmille.

Älä siis loukkaannu, jos kumppanisi ei halua niellä, sylkäistä tai kumpaakaan, koska se on hänen oikeutensa ja muitakin keinoja löytyy.

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay