Liian nopea laukeaminen voi olla kiusallinen vaiva. Ihmiset – ja etenkään miehet eivät puhu siitä avoimesti, koska sitä pidetään nolona.

Oletko koskaan harrastanut opiskeluaikoinasi leikkiä, jossa kerrotaan tunnustuksia? ”Pelissä” jokainen nostaa kymmenen sormea pystyyn ja jokainen kertoo vuorollaan tunnustuksen.

Paljastukset ovat yleensä seksuaalissävytteisiä, ihmisluonteen mukaisesti. Mikäli toisen kertomaa juttua ei ole koskaan kokenut, pitää ottaa kulaus alkoholia ja laskea yksi sormi alas. Riippuen näkökulmasta, voittaja tai häviäjä on se, jonka kaikki sormet laskeutuvat ensimmäisenä.

AskMen-sivusto nosti esiin aiheen, josta ei tavallisesti puhuta vapaaehtoisesti, vaikka mainitun kaltaisessa pelissä avoimuus olisikin valttia. Alla aiheeseen liittyvä tarina, jossa Tony kertoo avoimesti kokemastaan.

Tony, kerro meille kokemuksestasi.

Tämä tapahtui college-aikojeni seniorivuotena. Asuin yliopiston rajojen ulkopuolella ”isossa biletalossa” ja meillä oli isot bileet.

Siellä oli tyttö, jota olin katsellut. Pussailimme ja menimme jonkin ajan kuluttua huoneeseeni. Olimme halukkaita, joten vaatteet alkoivat vähentyä. Olin juonut monta drinkkiä ja en saanut penistäni seisomaan, yrityksistä huolimatta.

Sammuimme molemmat alastomina ja seuraavana aamuna heräsin hurjassa aamuseisokissa. Touhusimme keskenämme ja hetken kuluttua hän nousi päälleni. Kun penikseni meni hänen sisäänsä, työnsin hänet välittömästi pois päältäni ja spermaa lensi joka paikkaan – rinnalleni, tyynyille, kasvoilleni ja lakanoille.

Olin todella nolona ja oman spermani peitossa.

”Se on ihan ok. On kuitenkin todella aikaista”, totesi nainen tapahtuneesta.

Hän nousi vuoteesta, puki päälleen ja jätti minut vuoteeseen makaamaan omien spermojeni kuorruttamana.

Mitä arvelet, miksi näin kävi tällä kertaa? Oliko hän vain niin uskomattoman kuuma?

Luulen, että kaikki se pelehtiminen edellisenä iltana toimi eräänlaisena esileikkinä, joten olin herätessäni todella kiimainen. Lisäksi olen usein todella halukas ollessani krapulassa, joten sekään ei auttanut asiaa.

Nauroitko tai tunsitko olosi kummalliseksi, kun se tapahtui?

Sillä hetkellä olin varmaankin hieman vaivaantunut, mutta se oli taatusti sellainen kokemus, jolle nauran ystävieni kanssa. Kokemus auttoi myös sen suhteen, etten yrittänyt tehdä tästä naisesta tyttöystävääni. Tiesin, että tämä oli todennäköisesti kertaluontoinen asia.

Näitkö häntä tai juttelitko hänelle enää sen jälkeen?

Näin hänet collegen alueella myöhemmin. Välimme olivat sydämellisiä, hän oli todella mukava.

Mitä neuvoja antaisit opiskelijapojalle tai kenelle tahansa, joka on kokenut saman, mutta tuntee olonsa noloksi tätä lukiessaan?

Sitä tapahtuu kaikille. Olin onnekas, että minulla oli ystäviä, joiden kanssa saatoin puhua tällaisista asioista avoimesti. Se teki asiasta paljon vähemmän noloa, kun pystyimme samaistumaan siihen. Vaikka miespuoliset kaverisi eivät sitä koskaan kertoisikaan, niin se on tapahtunut heillekin.

Vaikka joku olisi seksuaalisesti kokenut, niin ennenaikaista ejakulointia on luultavasti tapahtunut heillekin aiemmin.

Lähde: AskMen

Kuvituskuva: Pixabay